„Am lipsit multă vreme.” Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Fanii s-au bucurat foarte tare

„Am lipsit multă vreme.” Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Fanii s-au bucurat foarte tare
„Am lipsit multă vreme.” Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Fanii s-au bucurat foarte tare

Flavia Mihșan este una dintre cele mai iubite și apreciate asistente TV din țara noastră. Încă de când a intrat în lumina reflectoarelor, a avut alături de ea mulți fani.

Ea este foarte activă în mediul online și împărtășește multe dintre activitățile ei cu internauții, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute.

Citește și: Îngrijirea pielii în timpul sarcinii este esențială! ”Sunt afecțiuni ca niște bubițe roșiatice, localizate chiar pe zonele de vergeturi.”

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane

În urmă cu puțin timp, Flavia Mihășan le-a spus celor care o urmăresc și o apreciază că, după o lungă pauză în care a lipsit de la TV, se întoarce pe micile ecrane,

făcând parte din aceeași echipă. Ea le-a mulțumit tuturor pentru mesajele pe care le-a primit.

Cu toate că a lipsit multă vreme, ea a a precizat că a avut cele mai întemeiate motive din lume și că de ceva timp a simțit că se poate desprinde ușor, ușor, de rutina cu care s-a obișnuit în ultimii ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am lipsit multa vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit ca ma pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit in ultimii ani asa ca am trimis o intenție in univers si am revenit in echipa. De aici încolo ne vom vedea mult mai des si abia aștept!:) Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis si de energia frumoasa pe care mi-ați transmis-o…mi-au folosit maxim, pentru ca am avut mari emoții azi! ”,

a scris Flavia Mihășan, pe pagina personală de Instagram.

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane
Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Flavia Mihășan, înainte de a reveni la TV

Înainte de a-i bucura pe toți cei care o urmăresc, asistenta TV a mărturisit despre matinalul la care a participat mai mulți ani din viață că i-a plăcut foarte tare și că pentru ea nu a fost niciodată ceva greu de făcut.

„Recunosc că mie mi-a plăcut foarte tare matinalul. Pentru mine nu a fost niciodată ceva greu de făcut și mi-ar plăcea genul acela de program, mai ales pentru că nu durează toată ziua. Dar nu știu, aștept să văd ce îmi rezervă viitorul”, a spus Flavia Mihășan, a declarat Flavia Mihășan, pentru Ego.ro, în urmă cu câteva luni.

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane
Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

,,Nu știu cum fac alții.” Motivul pentru care Flavia Mihășan nu își mai dorește copii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies