„Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.” Laura Cosoi, distrusă de dorul părinților săi!

„Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.” Laura Cosoi, distrusă de dorul părinților săi!
„Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.” Laura Cosoi, distrusă de dorul părinților săi!

Laura Cosoi simte mai mult ca niciodată dorul părinților săi.

Laura Cosoi a trecut prin clipe extrem de grele. În urmă cu trei ani, tatăl său a părăsit această lume, fiind răpus de Covid. Ulterior, a urmat o perioadă extrem de dificilă pentru actriță, care a fost nevoită să treacă peste pierderea suferită și să lupte pentru mama sa, care în anul 2008 a primit diagnosticul de cancer de col uterin.

Ligia Cosoi s-a luptat ani la rând cu această boală nemiloasă, reușind în cele din urmă să o învingă, în anul 2021.

Cu toate acestea, se pare că boala nemiloasă a recidivat, iar mama Laurei Cosoi a părăsit această lume cu puțin înainte de Crăciun, lăsând în urma sa un dor imens.

Citește și: „Pentru tine, mami! Ne lipsești mult.” Laura Cosoi, sfâșiată de durere! Actrița nu poate trece peste decesul mamei sale. Mesajul emoționant postat în mediul online

Laura Cosoi, distrusă de dorul părinților săi!
Laura Cosoi alături de părinții și sora sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră.” Laura Cosoi, în doliu! Actrița și-a pierdut mama. Anunțul trist făcut pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă

Laura Cosoi, cea mai tristă aniversare de până acum

Laura Cosoi, cea mai tristă aniversare de până acum
Laura Cosoi[Sursa foto: Facebook]

În data de 2 ianuarie 2024 actrița împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani.

Deși până la această vârstă a reușit să își construiască o carieră de succes, fiind iubită și apreciată de mulți oameni, și o familie fericită alături de soțul său și cele trei fetițe, pentru Laura Cosoi anul acesta va fi cea mai tristă aniversare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Blondina este distrusă de dorul părinților săi, strigându-și durerea în mediul online.

Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție cum să fac să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

In acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mamă pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-ma proiectelor profesionale, laturii sociale.

Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui.

Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubită. Sunt, așadar, binecuvântată că i-am avut lângă mine, că am putut să împărtășesc cu ei cele mai frumoase și importante etape ale vieții mele, că m-au învățat să fiu Om înainte de toate!

Le sunt recunoscătoare că mi-au dat multă libertate, că mi-au dat încredere să pot face alegeri înțelepte, să îmi asum decizii importante, să fiu un om responsabil și le cer iertare dacă le-am greșit.

Dar mai presus de toate însă, le mulțumesc că mi-au dăruit-o pe Alina, fără de care viața mea sigur nu ar fi fost la fel de împlinită!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dragi părinti, prin noi, cei rămași, viața voastră merge mai departe, căci întotdeauna am spus că suntem nemuritori prin copiii noștri.

Va mulțumesc ca mi-ați dat șansa la viața asta minunată pentru care voi v-ați bucurat și ați luptat până în ultima clipă. Promit să o trăiesc din plin, cu bunătate, în iubire și credință, așa cum m-ați crescut!

Privesc fetele și îmi dau seama că nu există zi în care să nu zăresc în ele părți din voi. Ele îmi alină dorul, îmbrățișările lor îmi șterg lacrimile, iar glăscioarele vesele îmi umplu sufletul de viitor!

Mami si tati, vă mulțumesc ca m-ați iubit și că mi-ați oferit o viață cu adevărat fericită!

Vă prețuiesc și vă iubesc pentru totdeauna !”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

Laura Cosoi, distrusă de dorul părinților săi!
Laura Cosoi și părinții săi în copilărie [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Să-i cumpere mașină, garderoba, să o ducă în vacanță! Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea. Muncesc pentru ele.” Monica Bîrlădeanu, despre tiparul de femeie din societatea noastră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies