„Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?” Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește

„Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?” Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește
„Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?” Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește

Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie și despre relațiile sale cu femei geloase.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai căutați burlaci de la noi din țară. Designerul, în vârstă de 56 de ani, a avut de-a lungul timpului alături unele dintre cele mai frumoase femei, atât de la noi din țară, cât și din străinătate. Cu toate acestea, creatorul de modă nu a făcut cu niciuna dintre ele pasul cel mare.

Cătălin Botezatu nu își dorește să se căsătorească

Citește și: „Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă

Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește
Cătălin Botezatu a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care nu se căsătorește[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a vorbit despre adevăratul motiv pentru care nu a ajuns până acum în fața altarului cu niciuna dintre partenerele sale. Potrivit spuselor sale, designerului îi place să trăiască o viață liberă, fără să dea socoteală sau explicații în fața vreunei femei.

De aceea, nu este un adept al căsniciei și nu își dorește să facă acest pas.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu!(…)”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu.

Mai mult decât atât, creatorul de modă a ales de-a lungul timpului să se dedice vieții profesionale, lăsând deoparte viața personală.

„E o alegere pe care o fac oamenii profesioniști. Nu stau singur. Sunt înconjurat de lume, de prieteni, de iubite, dar nu stau singur niciodată!”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile geloase

Citește și: „Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod” Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați

Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile geloase
Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile geloase[Sursa foto: Instagram]

Sincer din fire, designerul a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut cu femeile geloase. Potrivit spuselor sale, acestea au existat în viața lui, dar nu a tolerat un astfel de comportament, astfel încât le-a eliminat din viața sa.

Cătălin Botezatu a demonstrat de-a lungul timpului că îi place să trăiască viața după bunul plac, fără regulile impuse de alții, dat fiind că, de fiecare dată când nu s-a simțit confortabil într-o relație, a renunțat la aceasta.

„Da, am întâlnit și le-am eliminat imediat din viața mea! Mă simt bine cum sunt. Dacă vreau, îmi iau din natură, ce vreau, când vreau, la orice oră vreau, deocamdată, pot!”, a mai spus creatorul de moda.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

George Simion a arătat tuturor ce declarație de avere deține. Ce sumă a obțin politicianul la nunta lui

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies