„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod” Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați

„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod” Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați
„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod” Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați

Cătălin Botezatu a vorbit despre cele mai mari greșeli pe care bărbații le fac în materie de vestimentație.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, designerul a surprins cu fiecare apariție a sa, alegând cele mai rafinate piese vestimentare. Astfel, fostul jurat „Bravo, ai stil!” se bucură de admirația publicului larg, oferind adesea sfaturi prețioase atunci când vine vorba de vestimentație.

Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați

Citește și: „Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați
Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați[Sursa foto: Instagram]

Atunci când vine vorba de vestimentația bărbaților, lucrurile ar trebui să fie mult mai simple decât la femei. În schimb, există unii bărbați care din dorința de a impresiona duc ținuta într-o zonă mult prea încărcată. La polul opus se află bărbații care vor să fie îmbrăcați lejer, iar astfel nu respectă codul vestimentar al evenimentului la care participă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astfel, Cătălin Botezatu a oferit câteva sfaturi legate de vestimentația bărbaților, punând accentul pe greșelile des întâlnite în privința vestimentației. Designerul îi sfătuiește pe reprezentanții sexului tare să se îmbrace comod, dar în același timp să respecte codul vestimentar impus de evenimentul la care participă.

„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod, întotdeauna asezonat cu locul în care merg, să nu se împopoțoneze la costume, sau să meargă îmbrăcați prea sport, depinde foarte mult unde ies.  Dacă nu au nici un target, atunci să se îmbrace cum vor ei. E important dacă ești comod și lejer în haine. Și să nu poarte prea multe branduri, de sus până jos.Dacă

iei un pantalon pe care scrie mare un brand, atunci ia neapărat un tricou simplu, nu tot un brand. Nu ne împodobim cu brand-uri ca bradul de Crăciun!”,   a explicat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu.

Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai mari greșeli vestimentare

Citește și: „Alegem în turmă.” Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat

Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați
Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbați[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Designerul a ținut să precizeze faptul că majoritatea bărbaților fac greșeli din cauza faptului că nu au consilieri sau o parteneră care să îi ajute în alegerea vestimentației.

Cătălin Botezatu îi sfătuiește pe domni să evite excesul de accesorii și să aleagă bijuteriile care se potrivesc stilului lor vestimentar.

„Bărbații fac greșeli pentru că nu au consilieri, nu au o femeie, o soție sau un bărbat consilier. Greșelile majore sunt ciorapul foarte scurt, i se vede pielea, glezna goală cum se spune. Atenție mare la lungimea, dar și lărgimea pantalonului. La fel și la cămăși, trebuie să se vadă o parte din manșetă, să se vadă butonul frumos”,   a mai spus designerul.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Nu țin diete, mănânc decent!” Cum își menține silueta perfectă Adina Buzatu

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies