,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare
Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Larisa Udilă este foarte activă în mediul online și îi place să împărtășească multe evenimente din viața ei cu cei de acasă. În urmă cu puțin timp, ea a anunțat pe rețelele de socializare că are nevoie de terapie. Iată ce s-a întâmplat cu influencerița!

Larisa Udilă a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, iar când a fost întrebată dacă are anxietăți sau dacă îi este frică de vreo boală, vedeta a menționat faptul că își dorește să meargă la terapie.

Citeste si: Larisa Udilă a fost operată: „Sunt foarte adormită”

Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

Larisa Udilă este foarte activă în mediul online și îi place foarte mult să împărtășească cu fanii săi ceea ce face sau momentele din viața ei. În urmă cu puțin timp a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar un internaut a întrebat-o dacă îi este frică de vreo boală sau dacă are anxietăți, iar răspunsul ei a fost că își dorește să meargă la terapie.

Vedeta a realizat în timp că are frică de boli și anxietăți foarte mari și le-a spus tuturor celor din mediul online care o urmăresc că își dorește să facă terapie. Ea consideră că îi este frică de foarte multe lucruri și crede că dacă ar face terapie, acest lucru ar ajuta-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Chiar sunt un om corect” Larisa Udilă, criticată dur în mediul online

Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare
Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Larisa Udilă

După ce a fost întrebată dacă are frici sau anxietate, Larisa Udilă a declarat faptul că în urmă cu puțin timp, vorbea cu una dintre prietenele ei la telefon și îi spunea că are o problemă foarte mare cu anxietatea, deoarece i se declanșează fricile din orice, iar de luna următoare se gândește serios să meargă la terapie.

„Fix asta discutam la telefon cu prietena mea. Am o mare problemă cu anxietatea. Am frici din orice! Mă gândesc serios ca de luna viitoare să merg la terapie”, a spus vedeta în mediul online.

Vedeta consideră că este mai bine să își rezolve problemele la terapie, și este foarte important faptul că le conștientizează, deoarece procesul terapeutic o va face să privească viața cu alți ochi și o va ajuta foarte mult să se dezvolte pe plan mental și nu numai. 

Citeste si: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare
Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Larisa Udilă a fost operată: „Sunt foarte adormită”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies