„Am observat că ne plouă în apartament.” Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copil

Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi
Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi

Emily Burghelea a avut parte de un weekend dezastruos! Planul dezvăluirii sexului celui de-al doilea bebeluș care urmează să se nască, a fost dat peste cap.

Emily Burghelea a organizat în detaliu un mare eveniment special weekend-ul trecut, unde își dorea să anunțe sexul celui de-al doilea copil, însă planurile făcute acasă nu s-au potrivit deloc cu cele din târg.

Citește și: „Nu am putut să stau” Emily Burghelea are probleme cu a doua sarcină

Emily Burghelea a amânat anunțarea sexului bebelușului

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, de ce nu a mai anunțat genul bebelușului, evenimentul fiind acum în așteptare, din diverse motive.

Emily a declarat că a dorit să organizeze întreg evenimentul la casa din care s-a mutat după ce a născut-o pe Amedea, însă chiriașii pe care îi avea acolo nu au putut elibera la timp spațiul. Așadar, evenimentul special în care trebuia să anunțe sexul bebelușului nu a avut loc nici duminică, atunci când totul a fost reprogramat, de data aceasta apărând vremea neprietenoasă în calea vedetei.

Vedeta a hotărât să facă mică petrecere în curtea casei sale, însă din cauza ploii, acest lucru nu a mai fost posibil. Vedeta i-a anunțat pentru a doua oară pe invitați că se amână evenimentul, neștiind încă pentru ce dată.

„Era plănuit să-l facem în weekend. Prima dată, am plănuit să-l facem la un restaurant. Apoi, am spus că am avut petrecerea de ziua mea săptămâna trecută, am spus că e prea mult pentru mine, fiind și însărcinată, mai sunt și cu Amedea, să facem iar la restaurant e o bătaie de cap”,

a povestit Emily Burghelea pentru sursa menționată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, emisiune difuzată la Kanal D, a primit asigurarea de la chiriașii pe care îi avea în locuință că vor elibera din timp spațiul, însă aceștia nu au mai putut să se organizeze cu bagajele, motiv pentru care a amânat totul pentru a doua zi, când ploaia a reușit să îi strice din nou planurile făcute.

Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi
Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii” Emily Burghelea, momente tensionate cu tatăl fetiței sale

Ce a mai declarat Emily Burghelea

Vedeta a spus că ploaia a reușit să îi strice planurile, iar acum trebuie să aștepte o zi cu soare și în momentul actual este foarte mult haos cu acest eveniment.

„Nouă ne plecau chiriașii, ne-au anunțat că pleacă în weekend. Sâmbătă de dimineață, trebuia să avem casa gata. Am zis: perfect, facem acasă. Pe relaxare, pe chill, frumos, cu prietenii apropiați, cu familia. Chiar dacă ne-am gândit să facem mai restrâns. Am comandat decor, baloane, litere, recuzite. Invitații, toată lumea chemată. Am primit apoi mesaj de la chiriași, au zis: știți, nu vă supărați pe noi, nu putem să eliberăm casa.

Nu suntem gata cu bagajele. Ne-am dus acolo… Ce era acolo, dezastrul de pe lume. Haos general, cutii, cum e la mutare. În momentul ăla am avut un șoc. Am venit cu baloanele, dar unde să mutăm baloanele, că nu aveai loc nici să muți un ac. Am avut un șoc pentru câteva ore. Nu știam cum să reacționăm, pentru că toată lumea era chemată, totul era planificat. Am zis că mutăm pe duminică.
Duminică dimineața când ne-am trezit, a venit ditamai ploaia. Ideal era să facem în curte, în casă nu puteam să facem cum aveam plănuit, pentru că murdăream foarte mult. Ieri, ne-am trezit în situația să amânăm din nou gender reveal-ul. Iarăși, sună toți invitații, spune-le că se anulează. Acum, trebuie să așteptăm o zi cu soare să facem gender reveal-ul. Doi la mână, sper să nu închiriem casa până iese soarele. Este un ditamai tămbălăul. Ca să fie tacâmul complet în acest weekend superb, aseară, când am ajuns acasă la noi unde suntem noi mutați, pentru că noi nu stăm în casa respectivă, ne-am trezit pe la 6 dimineața cu niște zgomote dubioase. Am observat că ne plouă în apartament”,
a explicat vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cât despre locuința despre care a vorbit vedeta, Emily a clarificat totul pentru admiratorii care s-ar putea să fie puțin  confuzi cu privire la casa respectivă.

„E casa în care am locuit înainte, e casa în care s-a născut Amedea, e o casă pe care noi am dat-o în chirie. Acolo avem toate amintirile noastre. Noi ne-am mutat de acolo și am închiriat-o pe aceea”, a mai menționat Emily Burghelea.

Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi
Emily Burghelea a întâmpinat probleme la dezvăluirea sexului celui de-al doilea copi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Emily Burghelea, cu perfuzii la spital! Ce a pățit tânăra mămică: „Azi am cedat...”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu am putut să stau” Emily Burghelea are probleme cu a doua sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies