„Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D

„Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D
„Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D

Vica Blochina a vorbit despre experiența ei în platoul „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vica Blochina a participat, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D. În cadrul emisiunii, blondina a abordat diferite subiecte, de la parcursul său profesional, greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, relația sa cu Victor Pițurcă, dar și detalii emoționante despre familia sa.

Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D
Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Vica Blochina despre experiența din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

Ce a spus Vica Blochina despre experiența din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Ce a spus Vica Blochina despre experiența din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, pusă în fața unor subiecte atât de delicate, Vica Blochina a avut parte de o experiență emoționantă în platoul emisiunii de la Kanal D, dar și ulterior, primind numeroase mesaje din partea fanilor.

„Nu am crezut că o să aibă un așa de mare impact. Sincer să spun, am plâns foarte mult în emisia ei, am zis că este cea mai grea emisiune la care eu am fost, te răscolește îngrozitor. Am plâns după ce am vizualizat. Nu am reușit să văd tot la televizor, am adormit, după operație te ia somnul. Când m-am trezit, aveam Instagram-ul și Facebook-ul plin de mesaje de încurajare, femeile îmi ziceau că au plâns cu mine.

Parcă m-a făcut un alt om! Sunt mega emoționată pentru feedback.”, a spus Vica Blochina în cadrul unui interviu pentru ego.ro.

Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai

Citește și: „Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer.” Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina

Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai
Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate moderatoare de emisiune de la noi din țară, care a reușit în cadrul fiecărei ediții a emisiunii „40 de întrebări” să îl

facă pe cel din fața camerelor să se lase descoperit cu adevărat de către publicul larg. Lucrul acesta l-a simțit și Vica Blochina, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei de la Kanal D, citându-l pe Mihai Bendeac.

«Cum a spus Mihai Bendeac: „Bună rău, Denise Rifai! E bună rău!”. Este unul dintre cele mai bune interviuri pe care eu le-am făcut. Trebuie să ai un dar să poți să îi oferi unui om confortul de a fi el însuși, de a avea emoții.

Nu prea vezi lume plângând la televizor!», a mai spus Vica Blochina pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„La 13 ani, eu cântam la nunți.” Raluka a dezvăluit unde se duc banii ei câștigați din muzică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies