„Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, m-am oprit la primul hotel! Era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam.” Bia Khalifa a rămas cu traume adânci, după ce a dansat pentru multe celebrități din țară

„Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, m-am oprit la primul hotel! Era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam.” Bia Khalifa a rămas cu traume adânci, după ce a dansat pentru multe celebrități din țară
„Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, m-am oprit la primul hotel! Era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam.” Bia Khalifa a rămas cu traume adânci, după ce a dansat pentru multe celebrități din țară

Bia Khalifa a vorbit deschis și sincer în fața lui Mihai Ghiță. În cadrul emisiunii „În oglindă” aceasta a povestit despre ce i s-a întâmplat de-a lungul vieții, dar și despre cele mai dificile momente care i-au marcat adolescența.

Blondina a povestit că a avut parte de clipe de coșmar încă de când era un copil, deoarece tatăl său a luat-o de lângă mama ei, iar violențele la care a supus-o după sunt greu de descris în cuvinte.

Citește și: „Mă bătea mereu.” Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică. La ce a fost supusă vedeta

Bia Khalifa, copilărie și adolescență traumatizante

La vârsta de 15 ani, blondina a fugit de acasă și a renunțat la școală, deoarece nu și-a mai dorit să locuiască cu tatăl său.

Dorința ei cea mai mare a fost să ajungă un arhitect renumit și studia foarte mult pentru a-și vedea visul cu ochii, dar se pare că viața ei a dus-o pe un drum diferit.

„Eu am trăit într-o continuă teroare. Eu nu am simțit iubire din partea lui tati. Nu mă sună de Crăciun, de ziua mea. Visul meu ar fi să am o relație bună cu el, să am un tată acolo. Pentru mine e iertat, dar din cauza lui am multe traume și frustrări. Ca ideea, eu eram bună la școală când eram în Italia, dar nu am terminat din cauza lui.

Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac, de când eram mică”, a spus Bia Khalifa, în emisiunea ”În oglindă”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bia Khalifa a rămas cu traume adânci, după ce a dansat pentru multe nume mari din România

În momentul în care a ajuns la București, viața ei a luat o întorsătură vizibilă. În prima ei seară în Capitală l-a întâlnit pe Florin Salam și a devenit o dansatoare a maneliștilor.

Artistul i-a deschis un nou drum, cel de dansatoare. Datorită frumuseții și talentului ei, a reușit să facă banii pe care și-i dorea în momentul în care trăia departe de mama ei și era victima violenței domestice.

„Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, am zis că stau două zile, m-am oprit la primul hotel pe care l-am găsit. Când am intrat, era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam, m-a văzut, a zis „hello, pune-te la masă cu noi” sau nu mai știu ce a zis, am zis ok și mi-a pus 2-3 întrebări. Știu că el m-a ajutat și mi-a zis ”dansează, dacă vrei să faci bani”.

M-a ajutat cu evenimente, am fost dansatoare, da, la 15 ani, eram minoră. Am făcut foarte mulți bani în perioada aia, îmi mergea extrem de bine, am dansat cu artiști buni”, a mai spus tânăra, pe canalul de YouTube „TheXclusive”.

Chiar și așa, nici banii câștigați din diversele evenimente nu i-au mai putut șterge traumele vedetei. Blondina consideră că dansul la doar 15 ani și faptul că bărbații care o priveau își doreau mai mult de la ea au născut adevărate traume, dar și răni pe sufletul și mintea ei.

Citește și: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citește și: El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul- stirilekanald.ro

„Da, cu siguranță (nr. crede acum că a fost atunci un copil folosit), cum să nu. La evenimente toți voiau să profite, mai ales la bani, își permiteau să încerce mai multe și chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine”, a mai spus ea, la Kanal D2.

Citește și: „Am învățat să trăiesc cu ea.” Mihai Beandeac a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă. Cu ce se luptă actorul chiar și în prezent

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Nu pot accepta orice situație.” Ramona de la Clejani și iubitul ei nu mai formează un cuplu. Bruneta are sufletul sfâșiat

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vâlcea. A murit strivit de un copac

Cum crede Marian Drăgulescu că este văzut de copiii lui și ce planuri mai are sportivul cu privire la viitor. “Nu sunt în măsură să pot spune că sunt un tată model.”

Ce fac credincioșii ca să afle dacă vor mai trăi până la sfârșitul anului? Obiceiul realizat în dimineața zilei în care e pomenită Schimbarea la Față a Domnului

ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare


Cookies