„Am simțit o emoție incredibilă” Ce relație are Simona Halep cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou

„Am simțit o emoție incredibilă” Ce relație are Simona Halep cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou
„Am simțit o emoție incredibilă” Ce relație are Simona Halep cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou

Vestea că Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, chiar înainte de nuntă, a șocat întreg showbizul românesc, dar și lumea sportului. La aproape un an de la cununia civilă, cei doi au hotărât să rupă relația. În presă au apărut diverse speculații cu privire la motivele separării celor doi, iar printre acestea se numără și antrenorul sportivei.

În cadrul unui eveniment, Patrick Mouratoglou a dezvăluit care este relația dintre el și Simona, de când au început să lucreze împreună.

Din ce motive au divorțat Simona Halep și Toni Iuruc

Citeste si: A murit Regina Elisabeta a II-a! Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

simona halep si toni iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum poți evita certurile din concediu? Fii atentă la aceste detalii!

În urmă cu aproape un an, tensimena s-a cununat civil cu omul de afaceri Toni Iuruc și anunțaseră data nunții, care urma să fie în noiembrie. Zilele acestea, vestea că cei doi divorțează a șocat pe toată lumea, în special pe fanii Simonei. Se speculează că unul dintre motivele pentru care mariajul lor a eșuat, ar fi chiar antrenorul Simonei, Patrick.

Apropiații tenismenei spun că relația dintre ea și Toni s-ar fi degradat, din cauză că Simona nu avea deloc timp liber și pentru că petrecea foarte mult timp alături de Patrick Mouratoglou. Se pare că antrenorul a mai avut idile cu sportivele pe care le antrena. În trecut, timp de 10 ani, Patrick a fost antrenorul Serenei Williams, cu care s-a zvonit că a avut o aventură. După ce Serena a anunțat că se va retrage din lumea tenisului, și antrenorul avea în plan să ia o pauză, însă Simona i-a schimbat total planurile.

„Datorită ei am simțit că iubesc” Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, despre relația cu tensimena

simona halep divort
Simona Halep a divorțat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul

În cadrul unui eveniment, antrenorul a explicat că Simona Halep a fost motivul pentru care el nu a renunțat la sport. După ce a antrenat-o un deceniu pe Serena Williams, Patrick voia să se retragă. Cu toate acestea, în momentul când a întâlnit-o pe tenismena româncă, cei doi au avut o chimie excelentă.

„După ce Serena a decis să ia o pauză, le-am mărturisit apropiaților mei că simt că am terminat cu antrenoratul.

Știam că unul din atuurile mele era faptul că aduceam mult entuziasm în munca mea. Fără acest entuziasm nu pot fi un antrenor bun. Am simțit că-l pierdusem. Apoi a venit Simona la academia mea, am luat prânzul împreună și s-a stabilit imediat o conexiune excelentă între noi.”, a declarat Patrick.

Simona Halep, motivul pentru care Patrick Mouratoglou nu a renunțat la tenis

simona halep si antrenorul
Simona Halep și antrenorul ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu vă pot minți”. Cristina Șișcanu, doborâtă de o problemă de sănătate

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Mai mult, antrenorul a povestit că a rămas surprins de Simona și a decis să își schimbe radical decizia, de a renunța la tenis. După zvonurile cum că ar fi avut o relație amoroasă cu cealaltă vedetă a tenisului, dar și după declarațiile sale, mulți cred că relația dintre Patrick și Simona ar fi evoluat mai mult decât cea profesională.

simona halep relatie antrenor
Ce a declarat Patrick despre relația cu Simona[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 12 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

„Am urmărit-o la câteva antrenamente, mi-a plăcut. În a treia zi am luat racheta și am intrat pe teren cu ea. Am simțit o emoție incredibilă: Wow, nu s-a terminat, încă îmi place! Datorită ei am simțit că iubesc din nou să fac ceea ce făcusem cu pasiune în toți acești ani”, a povestit antrenorul Simonei.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Noi zile libere pentru angajații din România. Ce modificări vor fi în Codul Muncii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies