„Am suferit foarte mult! Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez.” Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?

„Am suferit foarte mult! Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez.” Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?
„Am suferit foarte mult! Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez.” Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?

Daniela Gyorfi a vorbit despre divorțul de primul soț.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, care are în spate o carieră de aproape trei decenii, timp în care viața sa personală a fost expusă publicului larg prin prisma carierei sale.

Din punct de vedere personal, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Tal, partenerul său de viață, căruia i-a dăruit o fetiță.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, cei doi sunt împreună de aproape două decenii și au întemeiat o familie frumoasă alături de fiica lor, Maria.

Cu toate acestea, puținu sunt cei care știu că înainte să-l cunoască pe George Tal artista a mai fost căsătorită.

Invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”, artista a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de fostul său soț.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Atunci când ești tânăr, vrei să ai sânii mari, buzele cât casa.” Daniela Gyorfi, despre durerile de spate provocate de implanturile mamare

Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Copilăria mea a fost nefericită pentru că mama a rămas paralizată pe viață. Nu i-a dat bunica mea 1000 de lei să îi dea la doctor să o opereze.” Daniela Gyorfi, despre drama mamei sale

Daniela Gyorfi, motivul pentru care a divorțat de primul soț

Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artista a fost căsătorită cu Gelu Borș, alături de care a fost împreună timp de 8 ani. În cele din urmă, cei doi au decis să divorțeze, iar, potrivit spuselor artistei, de vină ar fi fost orgoliul și gelozia.

Am suferit foarte mult. Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez. Noi în 2000 am divorțat. Eu am fost cu Gelu din 1992. Am avut o relație de 8 ani, dar nu a fost să fie.

Eu cu muzica, el cu plecatul în America. Eu cred că din punct de vedere al timpului, al anilor, nu a fost o treabă foarte înțeleaptă din partea amândurora. Noi am avut aceeași avocată. A fost mai mult din orgoliu și e clar că drumurile noastre nu au fost să fie. Eu trebuia să fiu cu George, el cu soția lui. Eu trebuia să o am pe Maria, el alți copii.
Așa au fost drumurile. Dacă dau timpul înapoi, a fost mai mult și de orgoliu la noi. L-am înțeles și pe el ca bărbat, dar nici eu nu puteam să renunț la cariera mea. Acum dacă aș da timpul înapoi nu știu ce aș mai face. Probabil că eram mai atentă. Atunci eram amândoi foarte tineri și eram geloși. Eram și eu geloasă, și el gelos. Nu accepta chestia asta cu muzica.
Era vorba de viitor, ce facem. Eu când m-am apucat să cânt nu m-am gândit la bani. Pur și simplu era dorința aia să ajung cineva, să fac ceva în viața asta
.”, a povestit Daniela Gyorfi.   



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt o iubitoare de animale! Îmi plac animalele de mor!” Nico Matei și-a prezentat pisica în mediul online! Artista a povestit ce năzbâtii a făcut animăluțul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies