„Am sunat-o și i-am zis.” Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur. Prezentatorul a avut o vacanță în India

„Am sunat-o și i-am zis.” Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur. Prezentatorul a avut o vacanță în India
„Am sunat-o și i-am zis.” Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur. Prezentatorul a avut o vacanță în India

Dan Negru a avut parte de o vacanță în India, țară în care Iulia Vântur s-a stabilit din momentul în care a început o relație cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a reușit să o ia de la zero și să își creeze o carieră.

Dan Negru a rămas șocat de felul în care indienii se raportează la Iulia Vântur. Ghidul pe care l-a avut la Taj Mahal l-a întrebat dacă a auzit de „Lula” în momentul în care a aflat că provine din România.

Citește și: Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur

Dan Negru a menționat că în momentul în care în discuție a fost menționat actorul Salman Khan și-a dat seama despre cine vorbea ghidul. Atunci când l-a întrebat pe prezentator dacă o cunoaște pe Lula, el se referea la Iulia Vântur, iar ulterior acesta a sunat-o și i-a povestit întâmplarea.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula.

Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a spus Dan Negru pentru UNICA.RO.

Iulia Vântur s-a integrat foarte repede în familia lui Salman Khan și are o relație foarte bună și cu părinții iubitului ei, pe care îi admiră pentru tot ce au făcut până acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. Părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, a spus Iulia Vântur, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Nu m-am despărțit”. Iulia Vântur confirmă relația cu Salman Khan! Cei doi se iubesc de mai bine de 10 ani

 Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur
Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

Iulia Vântur și Salman Khan, prima întâlnire

Iulia Vântur l-a întâlnit pe Salman Khan în timpul unei călătorii în India, dintr-o întâmplare și au ținut legătura.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„L-am cunoscut dintr-o întâmplare. Am făcut cunoştinţă ca doi oameni normali. Am ţinut legătura, am fost prieteni multă vreme. Întotdeauna am încercat să ţin lucrurile astea pentru mine, pentru că vrând, nevrând, ca persoană publică te expui.El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică.

În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani”, susținea Iulia Vântur la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

 Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur
Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu am încercat să rămân cât mai în umbră.” Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies