Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

Cine este Iulia Vântur
Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

Iulia Vântur este o prezentatoare de televiziune, model, actriță și cântăreață română.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Iulia Vântur, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii interesante din viața frumoasei actrițe, dar și cum a fost pentru ea plecarea din România pentru a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți actori din India.

Cine este Iulia Vântur

Citește și: Iulia Vântur a reacționat după zvonurile despărțirii ei de Salman Khan

Cine este Iulia Vântur

Ce vârstă are Iulia Vântur

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Vedeta a organizat o petrecere impresionantă

Iulia Vântur vârstă

Iulia Vântur s-a născut pe data de 24 iulie 1980 la Iași, într-o familie care, potrivit spuselor ei, au crescut-o modest și cu multă dragoste.

Viața Iuliei Vântur pare adesea desprinsă dintr-un film. Frumoasa artistă a avut parte de nenumărate întâmplări de-a lungul vieții sale, care au purtat-o prin numărate schimbări, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iulia Vântur se laudă în prezent cu numeroase realizări din punct de vedere profesional.

Frumusețea ei nativă au făcut-o să debuteze încă din adolescență în lumina reflectoarelor, lucrând ca model pentru o casă de modă locală, prin intermediul căreia a ajuns să câștige numeroase premii și să fie selectată chiar și pentru Miss România.

Ulterior, modelul și-a început o carieră în televiziune, debutând ca prezentatoare la o televiziune locală, iar apoi la un cunoscut post de televiziune, unde Iulia a învățat să facă de toate.

Am fost prezentator, reporter, corespondent, editor, producător, editor de montaj. Într-o stație locală trebuie să știi să faci de toate. Am muncit mult, am trecut prin experiențe diverse, din care am învățat cât de importantă este comunicarea în echipă, împărtășirea aceleiași pasiuni pentru televiziune. Ziua de muncă începea la 5 dimineața și se termina la ora 12.00-1.00 noaptea .”, a declarat Iulia Vântur despre experiența în televiziune în cadrul unui interviu.

În momentul de față, Iulia Vântur este o prezentatoare de televiziune, model, actriță și cântăreață română, dar care s-a stabilit de mulți ani în India.

Iulia Vântur, despre stabilirea în India

Citește și: Iulia Vântur, dezvăluiri neașteptate despre Salman Khan: „Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iulia Vântur, despre stabilirea în India

În urmă cu mulți ani, Iulia Vântur a luat o decizie de-a dreptul neașteptată, dar care avea să îi schimbe viața în bine. Frumoasa prezentatoare de televiziune, s-a stabilit în India, unde a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute cântărețe de acolo.

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, Iulia Vântur a vorbit despre ce a însemnat plecarea în India pentru ea și cum s-a redescoperit din punct de vedere spiritual odată cu această schimbare în viața ei.

În India a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa și nu a fost ușor, dar a fost o călătorie care m-a duc într-un loc în care îmi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Lucrul senzațional pe care l-am obținut eu în India a fost că m-am umplut eu din nou cu mine. Am făcut ce am simțit, iar sufletul meu a avut nevoie de asta .”, a povestit vedeta.  

Astfel, frumoasa vedetă de televiziune a renunțat la tot succesul pe care îl avea în țara sa natală pentru a cânta într-o țară cu totul diferită față de ceea ce era ea obișnuită. Artista a declarat, însă, că nu regretă nimic din deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului, ci din contră, ar repeta întotdeauna aceste experiențe.

Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc încă odată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt. Acum, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau pentru mine. ”, a declarat Iulia Vântur în cadrul podcastului lui Mihai Morar.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Ștefania Stănilă. „Sunt o persoană foarte luptătoare și în general, tot ce mi-am dorit și tot ce mi-am propus, am obținut”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies