”Am uitat să vă arăt.” Ștefania, logodnica lui Speak, și-a ars fața! Artista și-a șocat fanii când s-a afișat pe rețelele de socializare

”Am uitat să vă arăt.” Ștefania, logodnica lui Speak, și-a ars fața! Artista și-a șocat fanii când s-a afișat pe rețelele de socializare
”Am uitat să vă arăt.” Ștefania, logodnica lui Speak, și-a ars fața! Artista și-a șocat fanii când s-a afișat pe rețelele de socializare

Cristina Ștefania a reușit să își îngrijoreze admiratorii din mediul online, după ce a apărut cu fața arsă. Iată despre ce este vorba!

Cristina Ștefania se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Dansatoarea se poate lăuda cu o carieră de succes, cât și cu o relație deosebită alături de cântărețul Speak. De asemenea, aceștia sunt logodiți iar în curând plănuiesc deja să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Cristina Ștefania, apariție șocantă pe rețelele de socializare

Recent, logodnica lui Speak și-a îngrijorat fanii în momentul în care a publicat o fotografie cu fața ei arsă.

Acest lucru s-a întâmplat când artista își făcea părul, iar din neatenție s-a ars la nivelul feței cu ondulatorul. Cu toate astea, se știe deja faptul că nu este prima oară când Cristina Ștefania pățește acest lucru, deoarece s-a mai ars cu ondulatorul în trecut.

''Am uitat cumva să vă arăt cea mai nouă achiziție?! Iar m-am ars cu ondulatorul.'', a transmis Cristina Ștefania pe rețelele de socializare.

Citește și: ”O să mor!” Speak, revoltat în prima zi de vacanță în Vietnam! Artistul a răbufnit în mediul online

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ștefania, logodnica lui Speak, și-a ars fața[Sursa foto: Instagram]

Ștefania a rămas blocată în afara casei

De asemenea, nu a existat o zi în care iubita lui Speak să nu fie activă pe platformele de socializare.

Fanii acesteia au ochii ațintiți spre rețelele ei de socializare, așteptând oricând să afle ce mai face sau ce activități are. Mai mult decât atât, în urmă cu puțin timp, Ștefania era pregătită să meargă la sală, însă a rămas blocată pe holul casei fără chei, deoarece ușile casei se deschid din interior. Speak era plecat de acasă, întrucât programul său este destul de aglomerat, iar Ștefania s-a speriat și nu a știut ce să facă.
Așadar, nu a fost prima oară când trecea prin astfel de experiențe, deoarece în trecut vedeta a găsit un set de chei de rezervă, care au reușit să o salveze.

"Ca să vă zic nivel de inteligență. Tocmai am rămas blocată în hol pentru că mi-am uitat cheia în casă, iar ușile se deschid doar din interior. Deci este imposibil. Nu e prima oară când fac asta, e a treia oară, dar am găsit o cheie de rezervă, am reușit să intru în casă.

Doar că e prima dată când mă închid în interior, dar în exterior, adică în casă, dar nu în casă", a povestit Cristina Ștefania, la acel moment, pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Lumea este din ce în ce mai rea.” Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an

Ștefania, logodnica lui Speak, și-a ars fața[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Lumea este din ce în ce mai rea.” Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies