“Lumea este din ce în ce mai rea.” Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an

“Lumea este din ce în ce mai rea.” Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an
“Lumea este din ce în ce mai rea.” Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an

Speak s-a gândit intens la anul care tocmai a trecut, și a ajuns la niște concluzii controversate.

Speak  se numără, fără doar și poate, printre cei mai iubiți cantăreți de la noi din țară. Vedeta se laudă cu o carieră muzicală de succes, dar și cu o relație fericită, însă viața nu l-a ocrotit de dezamăgiri. Actorul are o relație bună cu admiratorii săi și nu ezită nicio secundă să împărtășească cu aceștia păreri și opinii fie ele pozitive sau negative. În urmă cu puțin timp, artistul a publicat pe pagina sa de social media un videoclip în care le mărturisea urmăritorilor la ce concluzii a ajuns el, acum de sfârșit de an, dar și ce

l-a dezamăgit în ultimul timp.

Speak, dezamăgiri de-a lungul anului 2022

Speak se bucură de o carieră de succes și un nume celebru în toată România, la care a muncit ani la rând. Cu toate astea, dezamăgirile nu s-au ținut departe. Cântărețul a declarat în mediul online concluziile la care a ajuns, după ce s-a gândit în profunzime la ce s-a petrecut în viața lui în 2022.

Lucrurile care au fost deranjante pentru artist, au fost oamenii care nu mai au respect și faptul că răutatea este tot mai întâlnită. Mai mult decât atât, Speak trage un semnal de alarmă asupra egoismului care își face prezența tot mai des, față de alte vremuri.

”Stând acasă zilele astea, am contemplat asupra anului care tocmai ce a trecut. Mi-am dat seama că lumea este din ce în ce mai rea, de la an la an.

Mi se pare incredibil. Respectul nu mai există. Problema este alta, că felia de pâine este din ce în ce mai mică. Nici măcar n-au rost răutățile astea, pe o felie de pâine mai mică. Este din ce în ce mai multă răutate, nu înțeleg. Mai este ceva ce predomină – egoismul!”, a spus Speak pe pagina sa de Instagram, la secțiunea de Stories.

Citește și: „Nu puteam să mă mișc.” Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Super.” Speak trece prin momente grele. Artistul a ajuns pe patul de spital

Speak nu își mai face prieteni

Astfel că, datorită răutății și egoismului tot mai întâlnit în rândul oamenilor, Speak a dezvăluit că a încetat în a-și mai face prieteni, fiind de părere că nu va mai putea găsi pe cineva sincer și bun într-o lume ca asta.

”Cred că acesta este motivul pentru care nici tovarăși noi nici nu prea ne-am mai făcut în ultimii ani, majoritatea sunt lepre. Tot cu cei vechi, ai noștri, am rămas de ani de zile, nici nu vreau alții”, a mai spus Speak.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu-mi mai trimiteți.” Speak, atenționare pentru internauți. Artistul a izbucnit

Speak, retrospectivă neplăcută la sfârșit de an[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Angajați-vă!” Ștefania, mesaj agresiv în mediul online, după ce nu a fost lăsată să urce într-un avion. Ce a pățit partenera lui Speak



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Super.” Speak trece prin momente grele. Artistul a ajuns pe patul de spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies