„Nu-mi mai trimiteți.” Speak, atenționare pentru internauți. Artistul a izbucnit

„Nu-mi mai trimiteți.” Speak, atenționare pentru internauți. Artistul a izbucnit
„Nu-mi mai trimiteți.” Speak, atenționare pentru internauți. Artistul a izbucnit

Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar de-a lungul carierei sale a reușit să își strângă o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Cu toate că nu are foarte mult timp liber, artistul încearcă să fie destul de prezent în fața celor care îl susțin. Așadar, puține sunt momentele pe care Speak le ține departe de cei care îl urmăresc în mediul online. Recent, Speak a izbucnit în mediul online. Iată ce i s-a întâmplat artistului!

Citește și: ”Angajați-vă!” Ștefania, mesaj agresiv în mediul online, după ce nu a fost lăsată să urce într-un avion. Ce a pățit partenera lui Speak

Speak, atenționare pentru internauți

Speak și-a obișnuit deja fanii că este un om sincer, care vorbește din suflet și nu îi este frică să spună lucrurilor pe nume. Logodnicul Ștefaniei a avut un mesaj scurt și la obiect pentru cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare, acesta fiind destul de dur.

După o perioadă destul de lungă în care a fost bombardat de anumite cerințe, artistul a izbucnit și a considerat că este prea mult.

Așadar, după ce a primit foarte multe mesaje, artistul s-a săturat și le-a transmis celor care îl urmăresc că nu își mai dorește să fie deranjat pentru lucruri pe care nu le va face vreodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mulți dintre internauții, care și-au dorit să fie remarcați de artist, îi cer destul de des să facă o urare în numele celor dragi.

Din păcate pentru ei, artistul nu le va îndeplini niciodată această dorință, deoarece nu are timp și nici plăcerea de a face așa ceva.

Citește și: Cum au reacționat internauții, după ce Adelina Pestrițu a spus că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant

Speak, atenționare pentru internauți
Speak, atenționare pentru internauți[Sursa foto: Instagram]

Ce le-a transmis Speak internauților

În urma reacției avute, sub formă de glumă sau nu, pentru a-i mulțumi pe toți, cântărețul a făcut acum un compromis și a transmis un scurt mesaj pentru cei care se aniversează din diferite motive. 

„Nu-mi mai trimiteți mesaje cu: ”Trimite-mi un video cu tine zicându-i la mulți ani copilului/prietenului/fratelui/surorii/cățelului/purcelului”... că nu o să fac. Nu sunt aparat de la mulți ani. Și totuși, la mulți ani tuturor celor care!”, a

scris Speak, pe pagina sa de Instagram.

Speak, atenționare pentru internauți
Speak, atenționare pentru internauți[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefania apelează la ajutorul fanilor! Ce problemă are logodnica lui Speak: „Deci nu știu ce să mai fac...”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Am rămas însărcinată?!” Ce mărturisiri a făcut Ștefania

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies