Cum au reacționat internauții, după ce Adelina Pestrițu a spus că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu a stârnit un real val de reacții, după ce a spus pe rețelele de socializare că este de prost gust să cerem mâncarea rămasă la restaurant la pachet, într-un nou episod din seria ,,Moda bunelor maniere”.

Adelina Pestrițu este de părere că e de prost gust să ceri la pachet mâncarea rămasă la restaurant și a împărtășit această opinie și cu internauții, într-un nou episod din seria ,,Moda bunelor maniere”.

Pe lângă faptul că Adelinei Pestrițu i se pare de prost gust să cerem mâncarea de la restaurant la pachet, influencerița a mai spus că, potrivit Codului Bunelor Maniere, sosul nu se pune pe friptură sau alimente, ci pe farfurie sau într-un recipient special pentru el.

Ea a menționat faptul că filmarea se bazează pe ceea ce scrie în Codul Bunelor Maniere, dar comentariile răutăcioase nu au încetat să apară. Iată ce a postat influencerița pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Este un pamflet și trebuie tratat ca atare”. Speak, ironie asupra Adelinei Pestrițu


Ce a postat Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde vorbește despre bunele maniere și despre noul său episod, în care a explicat foarte clar faptul că nu este în regulă să cerem mâncarea de la restaurant la pachet.

„E pisod 59 #modabunelormaniere

P.1. Codul Bunelor Maniere spune:
“Ceea ce am plătit, dar nu am mâncat sau nu am băut, nu se ia acasă.

Deși se obișnuiește, mai bine nu-i cerem ospătarului să ne pună la pachet, nici măcar pentru câinele sau pisica de acasă.
Este o economie inutilă și cu siguranță animalele de companie de acasă, la care ținem atât de mult, nu știu că am fost la restaurant fără ele, deci sigur nu se vor supăra pe noi.”- paragraf preluat din Codul Bunelor Maniere Astăzi.

P.2. Sosurile.

Codul ne recomandă să nu punem sosurile pe friptura, dar nici pe piure, orez sau alte garnituri (macaroane, sote de legume, etc) deoarece este inestetic. Se pun in farfurie (sau într-un recipient mic) și se introduc bucățile de carne tăiate pe rând.”- Paragraf preluat din Codul Bunelor Maniere Astăzi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acest video face parte dintr-o serie de Reels, din care vom învăța împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată. #reels”, este ceea ce a postat Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

 Reacții la postarea Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu a stârnit un real val de comentarii, după ce a postat faptul că i se pare de prost gust ca oamenii să ceară mâncarea de la restaurant la pachet, iar internauții i-au lăsat comentarii de toate felurile, de la răutăcioase la foarte amuzante.

Iată care sunt cele mai tari reacții la postarea Adelinei Pestrițu:

Nu știu ce să zic despre prima...este

totuși risipă. De ce să se arunce, dacă e ceva ce e întreg și pot duce acasă? În Italia, de exemplu, multe restaurante/pizzerii întreabă dacă dorești să duci acasă și au cutii doar pentru așa ceva. Mai ales când ești cu copiii și nu s-au atins de mâncare ca mai apoi acasă să ceară...”

„Pfaaa, când eram mică mama îmi aducea tort în șervețel de la nunți”

„Ce spune codul? Că trebuie să lași mâncarea bună să o arunce oamenii fără minte sau cum? Mai bine o iau acasă!!”

„Pffff, sper că nu sunt singura pofticioasă care ia ce rămâne la pachet”

„Viața e prea scurtă să o trăiești stresat cu reguli impuse...îmi fac regulile singură cu bun simț și aleg să trăiesc liberă...obositoare și deprimante sunt chestiile pe care le faci că așa trebuie...”

„Codul e cod...dar greu când ai trei căței acasă și un copil de trei ani care nu vrea să lase nimic în farfurie”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ohooo de câte ori am plecat cu pachețel”

„Decât să te uiți lung după friptură și să îți pară rău că o părăsești, mai bine o iei la pachet”

„Codul din 2022 spune: aș dori o caserolă, se poate?, șervețelele au rămas în urmă”

„A văzut cineva cu câtă jale se uita cum lasă mâncare acolo și pleacă?”

„Da, este urât să le bagi în șervețel, dar putem ruga ospătarul să le pună la pachet”, au fost câteva din comentariile la postarea vedetei.

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare
Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

 

Citeste si: Adelina Pestrițu, apariție surpriză la brațul lui Smiley! Ce mesaj a transmis vedeta: „Sunt foarte fericită!”

Citeste si: Adelina Pestriţu a fost întrebată când va deveni, din nou, mămică! Ce a răspuns vedeta după doar câteva secunde



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adelina Pestrițu, apariție surpriză la brațul lui Smiley! Ce mesaj a transmis vedeta: „Sunt foarte fericită!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies