Ștefania apelează la ajutorul fanilor! Ce problemă are logodnica lui Speak: „Deci nu știu ce să mai fac...”

Ștefania, logodnica lui Speak

Ștefania, logodnica lui Speak

Bruneta a cerut ajutorul susținătorilor de pe Instagram! Iată despre ce este vorba

Ștefania este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice de la noi din țară! Este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește aproape totul cu fanii ei, drept pentru care a și format, de-a lungul timpului, o comunitate impresionantă de oameni gata să o sfătuiască în legătură cu orice problemă pe care o întâmpină!

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au separat din nou? Gestul uimitor pe care l-a făcut blondina pe Instagram

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

Logodnica lui Speak, apel către fanii ei!

Ștefania primește în fiecare zi nenumărate complimente din partea fanilor, iar acest lucru nu ne miră deloc. Are o siluetă de invidiat, iar trăsăturile feței sunt foarte frumoase, însă chiar și așa, vedeta nu este pe deplin mulțumită! Orele intense la sală și tratamentele făcute cu mare grijă pentru un ten lipsit de impurități nu sunt de ajuns pentru Ștefania, care a găsit acum un defect pe care vrea să îl corecteze cât mai repede posibil, drept pentru care a și apelat la sfaturile fanilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu mai multe luni a apărut, în spațiul public, moda sprâncenelor pensate drept, iar Ștefania a fost printre persoanele care au dat curs acestui trend. Acum, logodnica lui Speak vrea să își readucă sprâncenele la forma lor naturală, însă nu este atât de ușor pe cât credea, așa că a cerut ajutorul altor persoane care s-au confruntat cu o problemă asemănătoare. 

„Deci nu știu ce să mai fac, vreau neapărat să stimulez cumva creșterea sprâncenelor. Le-am avut atunci când era trendul acela tăiate, iar de atunci cresc tot mai greu, au mai înaintat puțin,dar foarte greu. S-a mai confruntat cineva cu această problemă? Aș vrea niște sugestii(...)", a explicat logodnica lui Speak pe Instagram.

Citeste si: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Ștefania, despre relația cu Speak, logodnicul ei

Mulți spun că relația perfectă nu există, însă cei doi artiști au dat dovadă de fiecare dată că se înțeleg de minune, astfel că sunt întrebați frecvent cum reușesc să își păstreze sentimentele unul pentru celălalt atât de bine. Ștefania a fost cea care a împărtășit secretul relației ideale, explicând faptul că înainte de a forma un cuplu, ei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies