Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au separat din nou? Gestul uimitor pe care l-a făcut blondina pe Instagram

Alexandra și Codruț
Alexandra și Codruț

Tânăra a răspuns într-un mod mai puțin obișnuit la întrebarea legată de relația cu iubitul ei, Codruț!

Alexandra și Codruț au întâmpinat de-a lungul relației foarte multe obsatacole, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă în final au dovedit că dragostea lor va învinge de fiecare dată. Au trecut doar câteva săptămâni de la ultima împăcare și deja lucrurile încep să scârțâie în relația celor doi? Nu o spunem noi, ci Alexandra, care a reacționat cel puțin surprinzător într-o postare recentă chiar la ea pe Instagram. 

Citeste si: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au certat din nou?

Blondina a organizat, de curând, o sesiune de Q&A pe contul de Instagram, acolo unde a primit o întrebare legată de relația pe care o are în acest moment cu iubitul ei, Codruț.

Pentru că s-au despărțit de foarte multe ori fără ca fanii să știe, acum apar din ce în ce mai multe întrebări despre acest lucru, iar de data aceasta răspunsul a fost cel puțin surprinzător. Alexandra a dat de înțeles că nu știe dacă mai formează sau nu un cuplu cu Codruț, în condițiile în care abia s-au împăcat.

Câștigătoarea sezonului trecut a emisiunii Puterea Dragostei nu a dorit să ofere mai multe detalii despre posibila separare de cel care i-a fost iubit multe luni la rând.

Citeste si: Viviana Sposub a spus că este însărcinată! Ilinca Vandici a confirmat vestea cea mare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au certat din nou?
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au certat din nou?[Sursa foto: Instagram]

Cum au ajuns cei doi la marea împăcare?

Alexandra și Codruț au vorbit despre momentul în care au s-au împăcat în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”, găzduită de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews!

Cu toate că amândoi au dat semne că nu se vor mai întoarce niciodată unul la celălalt și chiar păreau că și-au găsit dragostea în brațele altor persoane, situația a fost cu totul alta. Codruț a mărturisit în fața telespectatorilor că deși nu arăta, el îi urmărea Alexandrei fiecare pas și chiar se gândea la împăcare.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură! Tânăra a confirmat despărțirea de iubitul ei

Alexandra și Codruț
Alexandra și Codruț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok. 

Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură. 

Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a spus Codruț.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

George Burcea, din nou tătic? Fotografia publicată de actor indică faptul că Viviana Sposub este însărcinată: „Vine...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies