Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Marius Crăciun și Ruxi Opulenta
Marius Crăciun și Ruxi Opulenta

Marius Crăciun a vorbit sincer despre Roxana Erdei, una dintre cele mai bune concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Roxana Erdei, cunoscută în spațiul public și sub numele de Ruxi Opulenta, se numără printre cele mai bune concurente ale sezonului șapte „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru a fost validat atât de cei de acasă, care nu ratează nicio ocazie să o voteze, cât și de unul dintre cei mai exigenți jurați ai emisiunii, Maurice Munteanu.

Citeste si: Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche”

Marius Crăciun a vorbit sincer despre Roxana Erdei
Marius Crăciun a vorbit sincer despre Roxana Erdei[Sursa foto: Instagram]

Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun

Foarte implicată și ambițioasă, Ruxi Opulenta face în continuare furori în platoul emisiunii fenomen de la Kanal D, iar acest lucru a fost observat și de Marius Crăciun, care nu s-a ferit să vorbească sincer despre prezența ei în competiție. Marius Crăciun, unul dintre cei mai iubiți foști concurenți ai unui show de supraviețuire, a dat cărțile pe față și a caracterizat-o pe Ruxi Opulenta ca fiind chiar cea mai bună concurentă din istoria „Bravo, ai stil! Celebrities”, menționând, de asemenea, că ea ar merita marele

premiu și titlul de cea mai stilată femeie din România.

Mai mult decât atât, îndrăgitul sportiv pare că îi urmărește aproape fiecare apariție, dat fiind faptul că îi recunoaște caracterul fabulos, dar și aspectul de invidiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„E haioasă, spontană, frumoasă, diferită, un pic mai nebunatică...

chiar îmi place de ea în competiție. E pe Rux și Opulență cu adevărat la "Bravo ai stil Celebrities"! Merită să câștige, a fost cea mai bună de departe, până acum, și cred ca va avea multe alte apariții WOW”, ne-a declarat Marius Crăciun.

Citeste si: Anda Adam, adevăratul motiv pentru care a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Familia mea și sănătatea...”

Marius Crăciun a vorbit sincer despre Roxana Erdei
Marius Crăciun a vorbit sincer despre Roxana Erdei[Sursa foto: Instagram]

Ruxi Opulenta și Marius Crăciun vor colabora în viitor?

Ruxi Opulenta și-a construit imaginea în spațiul public în urmă cu mai mulți ani atunci când obișnuia să încarce pe internet videoclipuri amuzante în care imita anumite tipuri de personalități, lucru ce i-a adus mare succes. Acum că este concurentă la emisiunea de modă, Ruxi aduce în fața juraților, aproape în fiecare Gală, numere de comedie, exact așa cum și-a început cariera. 

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Ruxi Opulenta
Ruxi Opulenta[Sursa foto: Instagram]

Cum este aproape imposibil de ignorat show-ul pe care îl face Ruxi Opulenta la „Bravo, ai stil! Celebrities, mulți vor să facă parte din el. Este şi cazul lui...Marius Crăciun. Tânărul ne-a mărturisit că i-ar face mare plăcere să fie prezent în platoul competiției de modă alături de Ruxi, chiar într-una din Galele viitoare.

„Sper să mă cheme la o scenetă cu ea, într-o gala, ca să ma îmi dea un pic din...

opulența ei”, a mai spus Marius Crăciun.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mariana de la Puterea Dragostei, din nou singură! Tânăra a confirmat despărțirea de iubitul ei

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies