Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți”

Emily Burghelea vrea al doilea copil!
Emily Burghelea vrea al doilea copil!

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, își doresc să devină părinți pentru a doua oară în anul ce urmează!

Emily Burghelea și partenerul ei de viață, Andrei, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor! În urmă cu doar 8 luni, tânăra a adus pe lume o fetiță superbă și perfect sănătoasă care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Anul 2021 a fost pentru Emily unul plin de realizări. Blondina a născut primul copil, pe Amedea și, totodată, s-a căsătorit civil și religios cu iubitul ei, Andrei.

Din fericire pentru fanii blondinei, veștile bune nu se termină aici! Emily Burghelea și Andrei au planuri mărețe pentru anul ce urmează, căci sunt mai hotărâți ca niciodată să devină părinți a doua oară, de data aceasta pentru un băiețel!

Citeste si: Gina Pistol, mămică pentru a doua oară? Vedeta a spus tot adevărul: „Forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

Emily Burghelea vrea al doilea copil!
Emily Burghelea vrea al doilea copil![Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea și Andrei, părinți pentru a doua oară în 2022!

Blondina a devenit oficial mămică la începutul lunii aprilie, după un travaliu care a durat nu mai puțin de 24 de ore. Chiar și așa, tânăra a declarat că este o experiență incredibilă și nu îi este frică să mai treacă încă o dată prin asta. Emily Burghelea a declarat, într-un interviu pentru Cancan.ro, că ar vrea băiețel, pentru ca formula să fie completă. 

„Lucrăm pentru al doilea copil! Ne dorim foarte mult să mai avem încă un copil. Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche. Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți, într-un timp atât de scurt. Cred că este cea mai importantă dorință de pe lista anului 2022”, a dezvăluit Emily pentru sursa citată anterior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: George Burcea, din nou tătic? Fotografia publicată de actor indică faptul că Viviana Sposub este însărcinată: „Vine...”

Emily Burghelea, detalii surprinzătoare despre Andrei, soțul ei

Andrei, soțul frumoasei Emily Burghelea, este un prosper om de afaceri în domeniul IT. Este cunoscut ca fiind un foarte bun programator, generând site-uri pentru unul dintre cele mai importante partide politice din România.

Andrei este adeptul discreției, preferând să nu iasă prea mult în evidență. Partenerul vedetei nu are conturi pe rețelele de socializare, Facebook sau Instagram, de aceea fosta asistentă TV i-a deschis un cont de Instagram, sub numele de „iubitul_lui_emily”. Mai mult, bărbatul nu și-a arătat niciodată chipul, el fiind prezent în postări cu mască și ochelari negri.

Emili Burghelea a spus despre partenerul ei de viață, în urmă cu mai mult timp, că atunci când l-a cunoscut era un cuceritor!

Citeste si: Adelina Pestrițu, anunț surpriză pe rețelele de socializare: „Am aflat sexul bebelușului!”. Prietena sa bună, Anca Ciota, va deveni mămică!

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Emily Burghelea și Andrei, soțul ei
Emily Burghelea și Andrei, soțul ei[Sursa foto: Instagram]

„Așa cum am spus și la Teo, nu m-aș fi văzut mămică atât de tânără, însă când l-am cunoscut pe el am știut că va fi tatăl copiilor mei. Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată. Avem o relație atât de închegată și frumoasă, încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți.

Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi. Am trecut și prin momente dificile fără de care, sinceră să fiu, nu cred că am fi ajuns aici. Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu. Am suferit mult pentru că știam că el este sufletul meu pereche, însă orgoliul ne-a despărțit atunci. Dumnezeu știe cel mai bine cum să așeze lucrurile.

Atunci nu era pregătit. Era un Casanova. Muncea mult, petrecea mult, avea alte priorități, ca și mine de altfel. Destinul a făcut să ne reîntâlnim și să ne dorim amândoi același lucru în același timp. O familie. De atunci a început totul…. #lovestory. Dacă mi-ar fi spus cineva în momentele grele că vom ajunge aici, nu aș fi crezut. Asta este o lecție. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Infinită!” , a mărturisit Emily Burghelea într-o postare pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nicoleta Luciu, prima declarație despre aşa-zisul divorț de Zsolt Csergo. Cum a reacționat bruneta după zvonurile despărțirii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies