„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă." Oana Lis, mărturisiri despre copilăria nefericită

„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă.
„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă." Oana Lis, mărturisiri despre copilăria nefericită

Oana Lis trece printr-o perioadă grea în momentul actual, deoarece nu se descurcă deloc bine din punct de vedere financiar. Soțul său, Viorel Lis, are nevoie de bani pentru tratamente și pentru recuperare, după ce a stat o perioadă bună de timp internat.

Pe lângă toate aceste greutăți prin care trece în prezent, soția fostului edil al Capitalei s-a luptat cu o depresie foarte puternică, în perioada care trebuia să fie cea mai frumoasă, pentru ea a fost un adevărat coșmar. În copilărie, Oana Lis a fost victima bătăilor și abuzurilor sexuale.

Citește și: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini

Oana Lis, povești înfiorătoare din copilărie

Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar
Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Viorel a vrut copii cu mine, chiar se ruga la un moment dat. Eu nu am vrut. Am depus un dosar să adopt un copil.” Oana Lis își dorește să adopte un copil! Ce părere Viorel Lis despre acest lucru?

Oana Lis a fost invitată în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele pe care tatăl său i le-a lăsat.

Ea a povestit că bărbatul și-a dorit să îi dea foc și la un moment dat a aruncat cu benzină pe ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă. A fost un episod în care el a vrut să ne dea foc.

Eram în pijama, a aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la parter, am sărit pe geam. Tata era băut, dintr-un om violent, devenea și mai violent. Tata devenise un monstru. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda, trebuia să rog vecinii să cheme poliția, ca să nu ne certe pe noi. Nu simțeam că am pe nimeni care să mă ajute. Acum, ca și psiholog, îmi dau seama că avea nevoie să renunțe la alcool, de tratament psihiatric.
Omul era cu probleme.",
a declarat Oana Lis.

Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar
Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar[Sursa foto: Instagram]

Oana Lis a fost abuzată sexual de propriul tata

Oana Lis a avut parte de momente de coșmar, deoarece la vârsta de 11 ani a fost abuzată sexual, iar o perioadă lungă de timp a considerat că este ceva normal. În momentul în care a înțeles că bărbatul o manipulase, viața ei s-a schimbat în totalitate.

Soția fostului edil al Capitalei a reușit să ascundă multă vreme acest lucru și a încercat să își bage în cap faptul că nu s-a întâmplat.

„Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective.

Ani de zile am văzut din partea de copil rănit. De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi."
, a mai povestit Oana Lis.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Tatăl Oanei Lis a abuzat sexual și alte minore

Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar
Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a mai spus că tatăl său a mai abuzat și o altă minoră, cu care avusese o relație și i-a promis că se vor căsători. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat nepedepsit, deoarece a făcut în așa fel încât să nu se depună plângere.

„Tata a continuat. A fost combinat cu o femeie și și cu fetița acelei femei, de 13-14 ani. În general, un abuzator repetă ceea ce a făcut. Da, tata a abuzat și altă fetiță. I-a promis fetiței că o ia de nevastă, a dus-o cu vorba și nu a mai depus plângere.", a dezvăluit Oana Lis, la emisiunea În Oglindă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies