„Am văzut cum a plecat viața prin ochii ei. Bunica mea are ochii căprui! I s-au făcut ochii de un albastru tulbure.” Ce s-a întâmplat cu bunica lui Rux, exact în brațele ei, în cimitir

„Am văzut cum a plecat viața prin ochii ei. Bunica mea are ochii căprui! I s-au făcut ochii de un albastru tulbure.” Ce s-a întâmplat cu bunica lui Rux, exact în brațele ei, în cimitir
„Am văzut cum a plecat viața prin ochii ei. Bunica mea are ochii căprui! I s-au făcut ochii de un albastru tulbure.” Ce s-a întâmplat cu bunica lui Rux, exact în brațele ei, în cimitir

Rux a povestit despre o întâmplare de care a auzit doar în filme.

Rux, cunoscută pentru umorul său din mediul online, a povestit cu umorși  o întâmplare care ar suna destul de tragic pentru toți cei care o ascultă.

Ruxi, întâmplare traumatizantă din ziua de Paște

Citește și: Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

Rux
Rux[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Rux  a povestit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, cum a încercat să își ia bunica la cimitir în ziua de Paște și ce s-a întâmplat acolo.  „A fost fix în duminica de Paște. Trebuia să plecăm cu mașina, eram cu nepoata mea, maica-mea, soră-mea, fratele meu nu era.

Buni a zis „bine că la Baia Mare puteți merge, dar la cimitir să lăsați flori, nu.” S-a enervat că de ce nu mergem la cimitir. I-am zis „bine, buni, hai să mergem la cimitir, după mergem la Baia Mare.” „Eu nu vin.” A început cu din astea de bătrân căpos. „Eu nu vin.” „Buni, hai la cimitir, că îți dorești să vezi mormintele, profită că sunt cu mașina și gata.”
„Nu vin, ce nu înțelegi?” I-a crescut tensiunea. I-am zis: „dacă tu în clipa asta nu vii cu mine la cimitir, eu mă urc în mașină și plec la București”, dar am urlat. S-a prins că vorbeam serios.”,
a povestit Rux.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ruxi, încremenită după ce bunica ei i-a leșinat în brațe

Rux
Rux[Sursa foto: Instagram]

Odată ajunși la biserică, Rux  a observat că bunica ei nu se simte bine, i s-a făcut rău și a cerut să fie dusă la mașină. În starea de leșin, Ruxi a văzut cum viața i-a plecat prin ochi și a rămas nemișcată. A sunat la ambulanță, iar după toate strigătele sale, aceasta s-a trezit.

A menționat că i-a auzit în timp ce dormea și că s-a întors să vadă ce vrea. În prezent, bunica lui Ruxi are 95 de ani. „Ne-am urcat în mașină, am ajuns la cimitir și i s-a făcut rău. Cu din alea că „țineți-mă că leșin”. Am așezat-o pe un mormânt și am văzut că are atac de panică, că ea n-a ieșit din curtea aia de ani de zile.
Îi ziceam „hai, respiră, e ok, mergem acasă.” „Mi-e foarte rău, duceți-mă la mașină.” Am dus-o la mașină. Am intrat în cimitir, i s-a făcut rău, ne-am întors. Dar a fost atât de ironică în clipa în care am ieșit din cimitir a zis „țineți-mă că eu leșin.” Am prins-o, să nu cadă. Eu am prins-o din partea din față, sora mea din spate. Cum a căzut, fața ei s-a lipit de fața mea.
Mă crezi că am văzut cum a plecat viața prin ochii ei? Și-a dat ochii peste cap, dar nu i-a plecat pupila. Bunica mea are ochii căprui. I s-au făcut ochii de un albastru tulbure și am văzut cum i s-a dus viața din ea.”,
a mai spus Rux.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ruxi Opulenta, în vizorul lui Marius Crăciun! Declarații în exclusivitate despre concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper să mă cheme...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies