„Am vrut să-i confirm că a ieșit câștigător și la capitolul tată.” Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!

„Am vrut să-i confirm că a ieșit câștigător și la capitolul tată.” Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!
„Am vrut să-i confirm că a ieșit câștigător și la capitolul tată.” Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!

Ivona Patzaichin, fiica marelui canoist, Ivan Patzaichin, a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

Ivan Patzaichin a fost unul dintre cei mai apreciați sportivi de la noi din țară. De profesie canoist, acesta a câștigat de patru ori aurul la Jocurile Olimpice de vară și, de asemenea, a fost și triplu laureat cu argint.

Mai mult decât atât, a rămas în istorie și datorită faptului că a fost singurul sportiv care a reușit să termina cursa, în ciuda faptului că avea pagaia ruptă.

Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!

Astfel, de-a lungul carierei sale impresionante, sportivul a reprezentat cu mândrie țara noastră și a făcut în așa fel încât indiferent de situație, să fie considerat câștigător. Din păcate, însă, în data de 5 septembrie 2021, Ivan Patzaichin a pierdut cea mai importantă competiție de până acum. Sportivul a pierdut lupta cu viața la vârsta de 72 de ani, lăsând în urma lui un gol imens în sufletele familiei, prietenilor și a tuturor celor care l-au cunoscut.

Cu ocazia împlinirii a doi ani de la decesul tatălui său, fiica sportivului, Ivona Patzaichin, a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl său.

Ivan Patzaichin, câștigător în viața de părinte

Citește și: „La notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci.” Rona Hartner, prima apariție publică, după tratamentul cu citostatice!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!

Potrivit mărturisirilor emoționante ale fiicei sale, Ivan Patzaichin nu a câștigat numai competițiile sportive, ci și admirația, respectul și iubirea fiicei sale, care are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului său tată.

Astfel, sportivul și fiica sa au avut o relația specială, iar tânăra mărturisește că tatăl său a reprezentat foarte mult pentru ea, iar iubirea pe care i-o poartă și în ziua de astăzi nu poate fi exprimată în cuvinte.

 „Cred că cel mai important lucru pe care puteam să i-l spun ca fiică era că îl iubesc și că, pentru mine, este cel mai bun tată pe care l-aș fi putut avea. Și sunt fericită că i-am spus aceste lucruri, de mai multe ori în timpul vieții. Sunt sigură că nici nu ar fi fost necesar să i le spun, pentru că a știut mereu ce simt pentru el, dar am vrut să-i confirm că a ieșit câștigător și la capitolul tată.

”, a mărturisit Ivona Patzaichin pentru  Fanatik.ro.

Ivona Patzaichin, mărturisiri emoționante despre perioada petrecută alături de tatăl său

Citește și: „Un copil este oglinda părinților lui, iar părinții sunt modelele copilului lor.” Virgil Ianțu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în urma întâmplărilor care au șocat o țară întreagă!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiica celebrului canoist a rememorat momentele frumoase petrecute alături de tatăl său. Astfel, chiar dacă sportivul și-a dedicat o mare parte din viață sportului, competițiilor și antrenamentelor, acesta a reușit să păstreze un echilibru între viața profesională și cea personală, având momente unice alături de fiica sa.

„Au fost prea multe întâmplări frumoase. Începând cu copilăria, când se juca mereu cu mine și mă plimba în canoe, sau în adolescență, când încerca să mă înțeleagă, chiar dacă nu era de acord cu mine.

Apoi la maturitate, când pe lângă părerile mamei mele, asculta și ce credeam eu. Tot în categoria cele mai frumoase amintiri sunt și momentele obișnuite în familie sau concediile pe care le făceam toți trei, fiindcă erau puține și atunci le prețuiam foarte mult. Tata, până în 2009, când s-a retras cu totul din viața sportivă, a fost 11 luni pe an în cantonament. Doar sâmbăta după-amiază și duminica era acasă. Și asta după anii ’90.”, a mai zis fiica regretatului sportiv.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Ea e o altă bătrână care vorbește. Persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta” Un nou scandal în showbizul românesc! Bia Khalifa și Vica Blochina au ajuns la cuțite!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies