„Am vrut să-l salut.” Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o întâlnire. Ce s-a întâmplat între cei doi

„Am vrut să-l salut.” Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o întâlnire. Ce s-a întâmplat între cei doi
„Am vrut să-l salut.” Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o întâlnire. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ramona Olaru a ales să-i ofere lui Cătălin Cazacu iertarea, dar nu pierde ocazia de a-l înțepa discret.

În cadrul unui recent eveniment monden, cei doi s-au întâlnit, iar asistenta TV a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.” Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat pentru blondină

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la un eveniment monden

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație tumultoasă timp de câțiva ani. Cu toate acestea, în ciuda unei cereri de căsătorie, relația lor nu s-a încheiat cu o nuntă, ci cu despărțirea asistentei TV, care și-a strâns lucrurile și a părăsit casa lui.

Sportivul i-a avut în preajmă pe Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu, colegii de muncă. Ramona Olaru și-a petrecut întreaga seară alături de grupul de prieteni, dar nu a putut să nu observe prezența fostei sale partenere de viață.

În plus, Ramona Olaru a dorit să facă un gest de bunăvoință și să-l salute pe Cătălin Cazacu, considerând că este un gest de omenie. Cu toate acestea, Cătălin nu a observat-o sau a evitat-o, deoarece nu i-a răspuns. Pe de altă parte, Ramona afirmă că l-a iertat pentru ceea ce s-a întâmplat între ei și a mers mai departe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o întâlnire

Cu toate acestea, poate încurajată de faptul că nu a primit un răspuns la salutul său, Ramona Olaru nu a pierdut oportunitatea de a arunca câteva săgeți subtile în direcția lui Cătălin Cazacu. După despărțirea lor, Ramona Olaru a declarat că este concentrată pe propria fericire.

„Mi-am luat foarte multe vacanțe pentru vara asta, peste tot plec.

N-aș vrea să fiu rea, dar fostul nu umblă prin locuri precum Mykonos. Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, a declarat Ramona Olaru, citată de wowbiz.ro.

Citește și: „Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează din nou un cuplu?! Fanii au fost de-a dreptul uimiți, când au văzut acest detaliu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies