„Am vrut să ne înțelegem”. Scandalul dintre fiii Ilenei Ciuculete și moștenitoarea lui Cornel Galeș a ajuns la final! Ce au decis aceștia

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Ileana Ciuculete și Cornel Galeș

Fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au făcut pace cu moștenitoarea lui Cornel Galeș, Claudia.

Scandalul dintre fiii Ilenei Ciuculete și Claudia, moștenitoarea lui Cornel Galeș a ajuns la final. Se pare că femeia nu a mai ajuns la procesul deschis în instanță de către Cornel Galeș. Ulterior, băieții artistei și fata lui Cornel Galeș au ajuns la un acord în ceea ce privește încheierea succesiunii.

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale: „Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea”

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Ileana Ciuculete și Cornel Galeș[Sursa foto: Facebook]

Scandalul dintre fiii Ilenei Ciuculete și moștenitoarea lui Cornel Galeș a ajuns la final

Băieții Ilenei Ciuculete au încasat banii în urmă vânzării apartamentului lui Cornel Galeș, iar mai apoi Claudia a semnat la notar un act pentru renunțarea tuturor drepturilor succesorale de după tatăl ei. La momentul respectiv, fata lui Cornel Galeș ar fi fost pusă în situația de a plăti datoriile lăsate în urmă și i se pusese poprire pe conturi, potrivit cancan.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mugurel Sfetcu, unul dintre băieții Ilenei Ciuculete, a declarat faptul că fata lui Cornel Galeș, Claudia, a renunțat la succesiune.

„A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic. Așa s-a încheiat succesiunea și a fost bine pentru toată lumea.

A avut poprire pe conturi. Noi nu am avut nimic cu ea, dimpotrivă. Tot timpul am vrut să ne înțelegem.

Ea urma să plătească o diferență de 5000 de euro și cheltuielile de judecată, în urma procesului cu tatăl ei. Dar, povestea s-a încheiat aici, Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme. Iar procentul din drepturile de autor de la Cornel ne-a revenit tot nouă”, sunt mărturisirile făcute de Mugurel Sfetcu, arată Fanatik.ro.

Citeste si: Cine este MARIA CIOBANU. "Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana Sărăroiu..."

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Ileana Ciuculete și Cornel Galeș[Sursa foto: Facebook]

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Ileana Ciuculete a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar la data de 14 martie 2017 s-a stins din viață. Doi ani mai târziu, soțul său, Cornel Galeș, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș se află în cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia care i-a fost alături mereu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Povestea de viață a Principesei Margareta, Custodele Coroanei române. Este prima femeie din istorie care a devenit Șef al Casei Regale a României!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies