Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale: „Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea”

Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale
Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale

Familia Denisei Răducu a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței. Tatăl acesteia a făcut declarații uimitoare despre momentele grele prin care trece de când fata lui s-a stins din viață.

Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste, trece prin cele mai grele clipe, acum că întreaga familie a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale cântăreței. Câți bani au cheltuit pentru acest proces și ce detalii a oferit cel care i-a dat viață?

Citeste si: Noi imagini cu incendiul de la mormântul Denisei Răducu! Detaliul uimitor observat de fani: „Este un semn de la ea”

Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale
Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

Tatăl Denisei Răducu, declarații dureroase după ce e pierdut drepturile de autor ale fiicei sale

Emilian Răducu a dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că întreaga familie a pierdut peste 5.000 de euro pentru a câștiga drepturile de autor ale artistei. Bărbatul a ținut să precizeze și că dacă se va ajunge la o soluție favorabilă, totul îi va rămâne Adelinei, sora cântăreței.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Dacă se dă o soluție favorabilă, la recurs, totul îi revine celeilalte fiice, Adelina. Dacă ne-am recăpăta anumite drepturi, banii nu i-am folosi să meargă fata mea în vacanțe exotice sau pe distracții.

Sunt cheltuieli mari după ce o persoană iubită nu mai e printre noi, trebuie plătite impozite la casele ei, de făcut pomeni, de terminat casa din sat”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu, pentru playtech.ro

Citeste si: Ce crede cu adevărat Carmen de la Sălciua despre Denisa Răducu: „Comportamentul ei...”

Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale
Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

Emilian Răducu: „Se poate face deshumare”

Îndurerat, tatăl regretatei cântărețe de muzică de petrecere a dezvăluit că fata lui este îngropată alături de bunicul ei, care s-a stins din viață în urmă cu 9 ani. Bărbatul susține că vrea să își facă „somnul de veci” lângă fiica lui.

„Lângă fiica mea este îngropat tatăl meu. El a murit acum 9 ani, deci, dacă ar fi să mor mâine, se poate face deshumare și mă îngroape acolo. Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea, nu o las singură”, a adăugat Emilian Răducu.

Familia Denisei Răducu traversează o perioadă extrem de grea, iar acum vrea să facă tot efortul pentru a obține drepturile de autor ale artistei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Iulia Sălăjan a fost agresată? Fosta soție a lui Alex Bodi a apărut cu o vânătaie pe piept

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies