„Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

„Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune
„Am zis că ei nu sunt atât de responsabili .” Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

Din momentul în care și-a făcut propria emisiune, Nea Marin a reușit să adune multe persoane în fața micilor ecrane și de-a lungul carierei sale a reușit să își creeze o comunitate de oameni care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Emisiunea pe care celebrul coregraf o moderează a avut un succes imens, iar acesta a decis să continue proiectul cu o nouă ediție. Telespectatorii sunt cu ochii în patru, atunci când emisiunea lui Nea Mărin este pe micile ecrane.

Citește și: „Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune

Nea Mărin a anunțat că vor exista anumite schimbări, pentru scurt timp, deoarece va fi înlocuit de Romică Țociu.

Romică Țociu a primit sarcina de a-i ține locul celebrului coregraf timp de o zi în emisiune. Nea Mărin va fi naș la o nuntă în Bucovina și nu a putut lipsi de la evenimentul pe care l-a organizat familia lui, iar din fericire, a găsit foarte rapid o soluție pentru ca filmările să nu fie întrerupte.

Coregraful a considerat că cel mai potrivit pentru a-i ține locul este Romică Țociu, mai ales că are foarte multă încredere în acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„L-am rugat pe Romică să mă suplinească pentru o zi, cât eu sunt la o nuntă în rol de naș, și nu oriunde, în Bucovina.

Eram tentat să-i las pe Liviu și Andrei, dar am zis că ei nu sunt atât de responsabili ca el, așa că îl las pe el în locul meu.", a declarat Nea Mărin.

Citește și: “Va trebui să rămânem aici.” Emily Burghelea, detalii despre momentele de coșmar prin care a trecut alături de soțul ei, în miez de noapte

Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune
Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune[Sursa foto: Facebook]

Cum a reacționat Romică Țociu la auzirea veștii

Romică Țociu a fost foarte fericit, după ce a auzit propunerea lui Nea Mărin și a este foarte bucuros ca va avea parte de o asemenea oportunitate. El a menționat faptul că nu a mai avut de foarte mult timp o asemenea bucurie și consideră că a condus cea mai tare gașcă.

Actorul, care ajunge la Piatra Neamț împreună cu o gașca nouă de vedete, formată din Cătălin Cazacu, Doinița Oancea și Paula Chirilă, este pregătit să descopere tradițiile și atracțiile turistice din zonă.

,,Așa bucurie n-am avut de foarte mult timp. Am condus cea mai tare gașcă.", a mărturisit Romică Țociu.

Citește și: Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune
Cine l-a înlocuit pe Nea Mărin în propria emisiune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Este mai bine să mergi pe burtă.” Lia Bugnar, dezvăluiri despre partenera de viață a lui Anghel Damian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies