Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Adriana Bahmuteanu emisiune
Adriana Bahmuteanu prezintă mai multe emisiuni

Cine este Adriana Bahmuțeanu, cum a ajuns pe prima pagină a ziarelor din cauza divorțurilor repetate cu Silviu Prigoană, dar și ce planuri de viitor are.

Aflați din rândurile următoare cine este Adriana Bahmuțeanu, cum a devenit cunoscută publicului din România, dar și ce planuri are în acest moment după o relație controversată cu Silviu Prigoană, bărbatul care i-a dăruit doi fii.

În plus, aflați și ce vârstă are Adriana Bahmuțeanu, dar și ce studii are și care este numele său real.

Cine este Adriana Bahmuțeanu

Adriana Cristina Toma, pe numele său real,  s-a  născut la data de 7 mai 1974 la București,  acolo unde a și studiat. Aceasta a absolvit Școala Superioară de Jurnalistică și s-a angajat la începutul anilor `90.

Așadar, Adriana Bahmuțeanu este zodia Taur, iar mulți dintre prieteni, precum și publicul larg o alintă Bahmu.

Încă din copilărie, Adriana Bahmuțeanu a fost susținută de către părinții săi să facă ceea ce își dorește, așa că și-a urmat visul de a fi reporter și prezentatoare TV,

devenind rapid una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul TV.

Invitată în anul 2021 în cadrul emisiunii "În Oglindă", găzduită de Mihai Ghiță, vedeta a povestit emoționată cum a fost copilăria ei, cu bune și cu rele. Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii că a fost agresată chiar  de învățătoarea sa, iar acest lucru a marcat-o mult timp.

În plus, vedeta a vorbit și despre sora sa, cu care are o relație foarte apropiată.

M-am împăcat cu trecutul meu. Am depășit momente destul de dificile din viața mea, inclusiv din copilărie.

Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei. Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie.

Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic.

Mama n-a știut că învățătoarea mă bătea și mă trăgea de păr, mă bătea cu linia la palmă, decât târziu. Pe vremea aia violența nu era pedepsită ca acum. La mine în casă a fost iubire cam atât cât a fost în multe familii din România, în care era mai multă tristețe, decât iubire.

Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare. Mama a avut foarte mare grijă de noi și ne-a iubit, și pe mine și pe sora mea. A fost și este în continuare o mamă din aceea care și-ar da și viața pentru copii.", a mărturisit  Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii amintite.

Citește și: “Nu ne grăbim, oricum va fi după Anul Nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

 

Relația Adrianei cu părinții săi a fost una apropiată, deși mai târziu a aflat că tatăl său nu și-a dorit copii, însă s-a căsătorit pentru a se conforma normelor vremii.

Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii.

El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale. El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii. Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții.", a adăugat Adriana Bahmuțeanu, în aceeași emisiune.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

 

Unde lucreaza Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu are mai multe emisiuni online[Sursa foto: Facebook]

Adriana Bahmuțeanu soț

Chiar înainte să devină cunoscută în România, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin primul mariaj, chiar în ultimul an de liceu. Vedeta și-a amintit despre relația cu năbădăi și cum bărbatul lângă care se vedea a amenințat-o de mai multe ori cu moartea.

„Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu. Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles.”, a declarat vedeta care descrie relația de la vremea aceea una toxică, pentru că bărbatul era violent.

„Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună. A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău”, a dezvăluit Adriana despre primul său soț, bărbatul care nu a fost de acord nici cu meseria sa de jurnalist.

Citește și: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cine este Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Romania[Sursa foto: Facebook]

Adriana Bahmuțeanu copii. Vedeta a fost căsătorită de mai multe ori cu Silviu Prigoană

După acest episod neplăcut din viața sa, Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț, Silviu Prigoană, bărbatul cu care a fost căsătorită de mai multe ori și cu care a făcut și trei copii. Din păcate, unul dintre copii a murit la scurt timp de la naștere.

În iunie 2009, cei doi au trecut prin cea mai grea încercare. Fiul Adrianei Bahmuțeanu şi al lui Silviu Prigoană a murit la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume și cei doi au decis la momentul respectiv să îl cheme Eduard Darius.

„După ce l-am născut pe Eduard nu mai puteam să merg. Făcusem atrofie musculară și aveam nevoie de două persoane care să mă ajute, mă ridicam și cădeam. Mi-a fost mai ușor să trec peste asta pentru că aveam deja un copil. Și a trebuit să-mi găsesc resursa interioară să depășesc momentul”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu despre momentul care i-a schimbat destinul.

Citește și: Cine este Cătălin Botezatu. ”Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri.”

Adriana Bahmuteanu copii
Adriana Bahmuteanu are doi copii cu omul de afaceri Silviu Prigoană[Sursa foto: Facebook]

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit în 2003, 2004, 2005, 2009 și 2013, fiecare căsătorie fiind urmată de un divorț răsunător și o luptă intensă pentru custodia celor doi copii, Maximus și Eduard. În prezent, copiii celor doi se află la Silviu Prigoană, fiind deja adolescenți. 

Adriana Bahmuțeanu iubit. Vedeta se pregătește de nuntă

După o relație controversată cu artistul grec Nikos Papadopoulos, Adriana Bahmuțeanu și-a găsit fericirea în brațele lui George Restivan. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă, dar și să aibă un copil împreună.

Adriana Bahmuteanu sot
Adriana Bahmuteanu planuieste sa se casatoreasca cu George Restivan[Sursa foto: Facebook]

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită ”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu în cadrul unui interviu TV.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies