„Se joacă cu bețele, cu pietrele.” Cum își educă Amalia Enache fetița

amalia enache
Amalia Enache

În anul 2016, Amalia Enache a devenit mamă pentru prima dată. La acel moment, știrista a adus-o pe lume pe Alma, fetița care în przsent, are 6 ani. Vedeta a mărturisit că a adoptat un mod aparte pentru educația copilului.

Amalia este destul de strictă și încearcă să nu îi facă toate favorurile Almei, pentru a nu o răsfăța prea mult.

Amalia Enache, reguli clare pentru copilul ei

amalia enache copil
Amalia Enache și fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Așa ne-am născut ca specie”. Giulia Anghelescu recunoaște că este o soție cicălitoare

Prezentatoarea TV își dorește ca Alma să nu fie un copil cu prea multe mofturi și o încurajează să protejeze natura.

Cu toate că Amalia are o situație financiară bună, este împotriva hainelor de firmă pentru fata ei. Așadar, vedeta a declarat că Alma poartă hainele care le-au rămas mici altor copii, sau uneori, chiar haine de la second hand. În acest mod, Amalia își dorește ca fiica ei să fie responsabilă și să știe că banii nu se câștigă ușor. Mai mult, frumoasa blondină a povestit că în copilărie, avea tot felul de lucruri prin casă, specifice românilor din acea perioadă.

„Am făcut o mărturisire publică, exact ca la terapie. Sunt româncă, am avut și eu punga cu pungi, am avut și eu sertarele cu cabluri vechi, cu telefoane, care nici nu mai există pe piață, dar cine știe când mi-or trebui, cu tastaturi vechi, tot felul de aparatură de bucătărie, primită de pe la părinți, de pe la mătuși, pe care eu nu le-am folosit. Dar le țineam acolo în casă pentru că nu eram conștientă că ele de fapt sunt un pericol pentru sănătate, că ele conțin tot felul de lucruri care pot să ajungă în

atmosferă și nu este în regulă să ținem astfel de obiecte complet inutile în casă. Am făcut așa o debarasare, dar întotdeauna e loc de mai bine”, a declarat Amalia Enache.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fiica Amaliei Enache, copilărie în natură

amalia enache si alma
Amalia Enache și Alma[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cu cine își petrece Anna Lesko vacanța. Primele imagini cu presupusul ei iubit

Amalia încearcă să îi ofere micuței sale o copilărie cât mai autentică, ferită de internet. Vedeta face tot posibilul ca Alma să petreacă o bună parte din timp, înconjurată de natură. Amalia este contra jucăriilor de plastic și este de părere că cei mici se pot juca și cu ce pot găsi prin natură.

„Pe mine mă înnebunesc lucrurile supra ambalate și că am alergie la a lua tot ce e colorat ambalat pentru că eu de fapt văd plastic, un plastic care ajunge în natură.” a mărturisit vedeta.

amalia enache educatie pentru copil
Cum își educa Amalia Enache fetița[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: „S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

De asemenea, în ceea ce privește vestimentația, hainele Almei sunt oferite copiilor mai mici decât ea, așa cum ea primește la rândul ei, haine de la copiii mai mari.”

Amalia Enache se bucură de multe vacanțe în inima naturii, alături de cei dragi.

Prezentatoarea TV se străduiește să ajute mediul înconjurător, cumpărând din ce în ce mai puțin plastic. Vedeta își încurajează fetița să se joace cu ceea ce îi oferă natura, precum diverse pietre sau bețe.

„Alma e un copil încurajat de mic să se joace cu ce găsim în natură. Noi nu cărăm jucării când mergem la munte: se joacă cu bețele, cu pietrele. Avem un rucsac adus acum de la munte, plin cu pietre din munții Făgăraș. Încercăm să ne folosim mai mult de ce are natura și mai puțin de supra oferta din magazine. Orice părinte știe că la un moment dat nu mai suporți plasticul din casă. Jucăriile te sufocă”, a povestit Amalia.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum arată acum „Beyonce de România”. Minodora și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies