Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie

Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie
Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie

Iată care este secretul ca podelele tale să fie strălucitoare și mereu curate.

Îți dorești de fiecare dată ca podeaua să fie curată, asemenea hotelurilor de lux? Dacă și tu te-ai săturat să folosești produsele de curățenie necorespunzătoare, iată un truc care va face ca podeaua ta să fie strălucitoare de fiecare dată.

Care este trucul pentru o podea strălucitoare și parfumată?

Citește și: Soluția de curățat cu bicarbonat de sodiu, ideală pentru curățarea băii și bucătăriei. Trucul prin care elimini grăsimea, tartrul și murdăria

Truc podele strălucitoare
Truc podele strălucitoare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum poți curăța arsura de pe fierul de călcat cu ajutorul unei pastile! Trucul extrem de util pentru toate doamnele

Doamnele și domnișoarele care preferă ca totul să fie impecabil în locuință, de la dulapuri, oglinzi, până la parchet, trebuie să știe că există un truc pe care îl pot folosi chiar la ele acasă atunci când își doresc ca podeaua să rămână strălucitoare și

parfumată mai multe zile la rând. Tot ce aveți nevoie este o esență de parfum pe care-l folosiți în mod obișnuit pentru parchetul vostru, pe care îl veți amesteca cu zeama de la o lămâie sau mai multe. Acest truc de  curățenie este folosit chiar și de hotelieri pentru ca oaspeții să găsească de fiecare dată camerele curate și parfumate. Odorizantul cu lămâie pentru podea este întotdeauna fresh și răcoritor, iar dacă vă confruntați cu anumite mirosuri neplăcute în locuința dumneavoastră, aceasta este cheia pentru a putea scăpa de mirosul nedorit din casă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trucul cu zeamă de lămâie pentru podele strălucitoare și parfumate

Truc podele strălucitoare
Truc podele strălucitoare[Sursa foto: freepik]

Odorizantul de lămâie făcut în casă, în care folosiți diferite arome, are și alte beneficii pe lângă lustruirea podelelor dumneavoastră. Cu toții știm că lămâia este plină de vitamina C, iar folosirea ei pentru curățarea podelelor sau a diferitelor suprafețe are, totodată, proprietăți antibacteriene, degresante și dezinfectante. Zeama de la o lămâie vă poate ajuta să scăpați de mirosurile neplăcute date de anumiți viruși care se află în locuința dumneavoastră.

Pentru a schimba aerul din casa voastră nu aveți nevoie decât de lămâi proaspete, apă și odorizantul de podea la alegere. Stoarceți câte lămâi sunt necesare pentru a curăța suprafața pe care o aveți, apoi luați amestecul cu apă, adăugați odorizantul preferat, iar totul este gata de utilizare pentru a parfuma și a curăța suprafețele din locuință. Acum știi trucul pentru a te bucura de un parfum de neuitat în casa ta.
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum poate fi reutilizat uleiul pe care l-ai folosit la gătit! Trucuri incredibile pentru toate doamnele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies