Amna, despre relația părinților ei. Ce a învățat de la tatăl său. “Mama tot timpul a simțit că ea e cu frâiele în mână, puternică.”

Amna, despre relația părinților ei. Ce a învățat de la tatăl său. “Mama tot timpul a simțit că ea e cu frâiele în mână, puternică.”
Amna, despre relația părinților ei. Ce a învățat de la tatăl său. “Mama tot timpul a simțit că ea e cu frâiele în mână, puternică.”

Amna a vorbit despre relația părinților și lucrurile pe care le-a învățat din familie.

Amna, cunoscuta și îndrăgita artistă, cu o carieră de succes, a vorbit, în cadrul SuperOameniPodcast, realizat de Alexandru Constantin, despre relația dintre părinții ei și cum nu i-a văzut niciodată certați mai mult de o seară. Spune că tatăl ei a lăsat de fiecare dată orgoliul în fața mamei, iar aceasta a simțit tot timpul că este mai puternică în familie. 

“Nu te gândi acum că nu au avut și ei suișurile și coborâșurile.

(Nr. Părinții ei). Am fi ipocriți. Important e cum au trecut peste și mi se pare fabulos. Eu am învățat o chestie de la tata. Dacă aș fi fost băiat, m-ar fi ajutat un pic mai mult. Niciodată nu a pus orgoliul pe primul loc în fața mamei mele. “Da, draga mea, ai dreptate, e ca tine.” Și cu chestia asta s-a încheiat. Cel mult să-i fi văzut o seară certați, iar a doua zi liniște.
Pentru că a învățat să lase de la el. Așa a fost felul lui, nu știu. Mama tot timpul a simțit că ea e cu frâiele în mână, puternică. Mama mea și ea e foarte orgolioasă, aceeași zodie ca mine, Berbec, tata lăsa garda jos.”,
a povestit Amna.

Lucrurile pe care Amna le-a învățat de la părinții ei

Citește și: Amna, dezvăluiri emoționante despre cum a reușit să treacă peste divorț. „Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Amna a vorbit despre limitele pe care i le impune fiului său! David are accesul restricționat la telefon: „Îl cresc singură și consider că este foarte important să-și cunoască limitele.”

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, artista recunoaște că mama ei l-a condus pe tatăl său din spate tot timpul, dar în sensul bun, deoarece mereu a vrut mai mult de la familie. Este de părere că oamenii sunt suma tuturor oamenilor din jur, iar atunci când ai un partener de viață care te trage în sus, ești motivat să faci și tu mai multe lucruri.  “Și mama pot să spun că l-a condus din spate tot timpul, dar în sensul bun.

Tot timpul a vrut mai mult de la el și de la familie. A scos ce-a fost mai bun. Noi suntem suma oamenilor. Și oamenii pot scoate ceva mai bun sau ceva mai rău din noi. Dacă te asociezi cu un om foarte leneș, observi că și ție îți vine greu să mai pleci la muncă, parcă ai vrea să stai și tu mai mult prin casă, că de ce trebuie să ne trezim.
Pe când dacă ai un om foarte activ în viața ta, soț, partener de viață, o să vezi că te trage în sus. “Uite ce face el, trebuie să mă ridic și eu din pat, hai că pot.” E o competiție frumoasă.”
, a mai spus Amna.

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Amna a vorbit despre limitele pe care i le impune fiului său! David are accesul restricționat la telefon: „Îl cresc singură și consider că este foarte important să-și cunoască limitele.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies