Amna, dezvăluiri emoționante despre cum a reușit să treacă peste divorț. „Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi.”

Amna, dezvăluiri emoționante despre cum a reușit să treacă peste divorț.  „Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi.”
Amna, dezvăluiri emoționante despre cum a reușit să treacă peste divorț. „Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi.”

Amna, dezvăluiri emoționante despre divorțul prin care a trecut.

Amna, îndrăgita artistă, a trecut și prin momente grele în urma unui divorț, din care a fost nevoită să își crească copilul singură.

Amna, lecții importante în urma divorțului

Citește și: Amna a vorbit despre limitele pe care i le impune fiului său. David are accesul restricționat la telefon: „Îl cresc singură și consider că este foarte important să-și cunoască limitele.”

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă

Amna a fost invitată la campania #josfiltrele, din cadrul emisiunii „Play IT”, acolo unde a dat cărțile pe față cu privire la multe trăiri avute de-a lungul vieții sale, dar, mai ales, cum a

reușit să treacă peste un divorț și să găsească puterea de a-și crește copilul singură.  Amna a învățat și câteva lecții importante pe care le-a mărturisit.  „Ce merităm, aia primim, că până la urmă ce ne e scris, aia se întâmplă. Contează cum te ridici și să alegi cum să lupți în fiecare zi. Eu mă gândesc întotdeauna pe cine n-aș vrea să dezamăgesc în viața asta. Părerea mea e că avem niște obligații nescrise față de niște oameni care s-au sacrificat pentru noi să fim aici.
În fiecare zi mă simt insuficientă, pentru că societatea are talentul ăsta să scoată din orice fel de femeie chestia asta. 
Eu m-am născut o femeie frumoasă, dar am lucrat. În momentul în care lucrezi foarte mult la tine să ajungi cea mai bună variantă a ta, te îndoiești foarte mult de tine. Din experiența divorțului, am învățat că munca mea e munca mea, nu se mai atinge nimeni de ea.”
, a precizat Amna.

Ce spune Amna legat de sfaturile primate de la părinții ei

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amna a vorbit și despre faptul că a ajuns în acel punct al vieții în care nu își mai dorește să primească sfaturi de la cei din jur, mai ales de la familie, în condițiile în care nimeni nu a trăit aceleași emoții ca ea.  „Părinții așa se nasc. Își dau cu părerea toată viața ca și cum tu ai avea 3 ani și am zis la un moemnt dat „Tu nu ai trecut prin situațiile mele, cum poți să-ți dai cu părerea?” Au mereu o critică constantă, care nu este critică, ei nu își doresc asta.

Și am spus „Fii atentă. Când eu îți cer părerea, poți să ți-o dai. Între timp, lasă-mă pe mine așa că știu ce am de făcut. Și dacă este o greșeală, este a mea. Tu le ai pe ale tale, eu pe ale mele.” Am ajuns într-un punct al vieții mele când nu mai tolerez să mi se spună ceva, pentru că la finalul serii, tu trăiești cu alegerile tale.
Și trebuie să fie le tale, nu ale mamei, tatălui, vecinei de la 4 sau fostului.”,
a mai povestit Amna în cadrul emisiunii Play IT.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies