„După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă

„După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă
„După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură.” Amna a avut parte de un incident neplăcut, chiar în plină stradă

Amna este o artistă talentată și devotată, care reușește să își echilibreze timpul între cariera sa, dar și responsabilitățile de mamă.

Timp de 9 ani, ea a fost căsătorită, dar aproximativ acum 4 ani, ea și tatăl copilului său au hotărât să urmeze căi separate. Recent, Amna a trecut printr-un incident neplăcut.

Citește și: Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Vedeta a fost jignită în plină stradă

După despărțire, Amna a trecut prin experiențe dificile, conform spuselor ei, însă a ajuns să înțeleagă că nimic nu rămâne neschimbat și că prioritare este să aibă o bună relație cu sine pentru a putea satisface nevoile celor din jur.

În urmă cu puțin timp, Amna a fost implicată într-un incident neașteptat în mijlocul străzii. Artista participa la serbarea școlară a fiului său și și-a parcat mașina pe o stradă, având grijă să nu împiedice pe nimeni.

Cu toate acestea, când s-a întors la vehicul, a constatat că acesta era blocat de alte două mașini. Vedeta a încercat să rezolve situația într-un mod pașnic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am fost să il iau pe David de la școală și am rămas la o cafea cu mămicile după. Am parcat mașina pe o stradă, unde nu am considerat că am blocat pe nimeni și chiar nu am blocat pe nimeni.

Ajunsă la mașină, după vreo ora și ceva, mașina mea era blocată. În spatele mașinii era o mașina, iar în lateral altă mașină, era imposibil să ieși de acolo. Prin gard am văzut o femeie care era la piscină și am întrebat-o: aveți idee a cui este această mașina?, mi-a răspuns foarte greu și mi-a spus că nu are idee.", a declarat Amna pentru Spynews.ro

După ce a observat că nu poate pleca cu mașina din locul în care fusese parcată, vedeta a apelat la numărul de urgență 112. În acel moment, persoana care inițial a afirmat că nu știe cui îi aparține mașina care o blocase a intenționat să plece. Atunci când vedeta i-a atras atenția, acea persoană a început să manifeste semne de agitație.

„După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură, aceeași doamnă care mi-a spus ca nu știe a cui este mașina, s-a gândit să

iasă. S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile, eu eram cu copilul...I-am spus: doamnă dacă sunteți fericită că mă jigniți la ora aceasta, eu îmi cer scuze că am parcat aici, nu știam că este strada dumneavoastră. Era o nebunie la școală în ziua respectivă, nu aveai unde să parchezi, erau toate serbările tuturor claselor. Eu am parcat pe o stradă lânga școală, într-adevăr pe strada respectivă erau case, dar nu am blocat nimic, garaje, intrări.",
a mai declarat artista, potrivit sursei precizate.

David a fost neputincios

David, fiul vedetei, s-a speriat foarte tare, iar Amna a acționat prompt, luând deciziile pe care le-a considerat potrivite în acea situație. Cu toate acestea, copilul era întristat că nu a reușit să își protejeze mama.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Atunci când a început să mă înjure, David s-a simțit neputincios, s-a supărat pentru că nu mă putea apăra. I-am făcut semn copilului să stea liniștit, să meargă în mașină să nu mai audă rafala de înjurături. Nu te aștepți la reacțiile acestea de la o doamnă de 60 și ceva de ani, eu mi-am cerut scuze.Doamna mi-a spus că m-a urmărit, iar eu am stat la cafele cu mămicile, asta mi s-a părut incredibil. Niște momente penibile, create degeaba, din frustrările oamenilor.", a mai declarat Amna.

Citește și: Amna a trecut plin clipe de coșmar! Băiețelul artistei s-a pierdut în pădure: „Am făcut un atac de panică”

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

George Hora și șoția lui vor deveni părinți pentru prima oară: ”4 ani și o minune”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies