Ana Cazan, în lacrimi la întoarcerea acasă de la Exatlon! Cine a făcut-o să plângă?

Ana Cazan, în lacrimi la întoarcerea acasă de la Exatlon! Cine a făcut-o să plângă?
Ana Cazan, în lacrimi la întoarcerea acasă de la Exatlon! Cine a făcut-o să plângă?

Un alt Războinic a fost eliminat din competiția Exatlon. Ana Cazan s-a întors în țară.

Ana Cazan a ajuns acasă în această după-amiază, după eliminarea din competiția Exatlon. A fost așteptată la aeroport de iubit, de mamă, dar și de prietenii ei.

Când și-a văzut persoanele dragi, Ana Cazan nu și-a putut abține lacrimile, mai ales atunci când iubitul i-a dăruit un buchet de flori.

Citeste si: Dramă URIAȘĂ la Exatlon! Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Dominicană! Ce s-a întâmplat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Războinica Ana Cazan, eliminată de la Exatlon după duelul cu Mihaela Popescu

Ana Cazan a părăsit competiția Exatlon, după duelul cu Mihaela Popescu. A fost o despărțire emoționantă de Ana Cazan. Atât Ana, cât și Mihaela au avut lacrimi în ochi la final.

"Sunteți mult mai buni decât ei. Scăpați de starea asta negativă, să aveți un moral cât mai sus. Trebuie să scăpați de înfrângerile alea! Am ajutat echipa cât am putut, dar atât am putut. Aveți grijă", le-a transmis Ana Cazan celorlalți Războinici, înainte de a pleca de la Exatlon.

Citeste si: Giani Kiriță s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Cine este domnişoara care i-a furat inima: "Sper să nu mă uiţi"

Ana Maria Cazan, Războinica eliminate în această săptămână de la Exatlon, s-a remarcat pe plan sportiv în cadrul competițiilor de atletism, unde a câștigat numeroase probe și medalii, ocupând locul 3 la naționale și locul 1 la biatlon în cadrul Balcaniadei. Ana Cazan a făcut mai întâi gimnastică, însa o intervenție chirurgicală complicată a obligat-o să renunțe la visule ie de a face performanță în acest sport.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Giani Kiriță s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Cine este domnişoara care i-a furat inima: "Sper să nu mă uiţi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies