Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”

Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”
Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”

Contesa digitală a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

Ana Morodan a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucrurile neștiute din viața sa. Vedeta a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente, a fost atunci când și-a pierdut ambii părinți.

Citește și: Ce anume a ținut-o de fiecare dată pe Ana Morodan pe linia de plutire? “Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată.”

Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi
Ana Morodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Cum a reușit Ana Morodan să gestioneze decesul părinților?

Supranumită „Contesa digitală”, Ana Morodan a pozat mereu în imaginea unei femei puternice, dar, de fapt, în sufletul său a acumulat de-a lungul timpului numeroase dureri. Astfel, unul dintre cele mai grele momente din viața sa, a fost fără doar și poate momentul în care și-a pierdut părinții. Ana Morodan a rămas atunci singură și, din cauza locului de muncă solicitant și a ritmului de viață alert, nu a putut la momentul respectiv să proceseze durerea pe care ulterior a ascuns-o în sufletul său și a ajuns astfel să îi facă mai mult rău.

Nu m-am mai dus la Arad pentru că nu mai am pe nimeni acolo. Părinții mei nu mai sunt în viață. Ăsta a fost un moment pentru mine destul de greu de dus, pentru că mama mea a fost mulți ani bolnavă. A fost o eroină, din punctul meu de vedere, pentru că a dus pe picioare cu un curaj, cu o forță și cu un spirit incredibil 7 metastaze.

Părinții mei au avut o relație foarte frumoasă unul cu celălalt. Pe mine m-au neglijat. Tatăl meu a murit subit. Menajera l-a găsit căzut în baie și a murit subit înaintea mamei mele. Pentru mine a fost un șoc. Nu știam cum să îi spun mamei, care era în spital, că a murit tata, adică ființa pentru care ea trăia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu
.”, a declarat Ana Morodan la Kanal D2.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alex Bodi vorbește deschis despre întâlnirea dintre el și Ema Uta în Mykonos: „Eu am căutat-o pe ea. M-am dus la ea la hotel. Știam că e în Mykonos când m-am dus și eu acolo.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies