Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei
Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Diana Belbiță a făcut un comentariu tranșant, pe Instagram. la adresa concurentei Ana Pal, de la „Survivor România”, iar internauții au sărit în apărarea Anei Pal.

Diana Belbiță, fostă concurentă „Exatlon”, este una dintre cele mai îndrăgite luptătoare de MMA de pe plaiurile mioritice. Nu a putut sta indiferentă în fața reacției violente pe care Ana Pal a avut-o în cadrul ediției de ieri seară de la „Survivor România”, motiv pentru care a decis să posteze un mesaj tranșant la adresa concurentei „Survivor România”, pe Instagram. După ce Diana Belbiță i-a adresat Anei Pal critici dure, internauții au sărit în apărarea ei.

Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei
Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Citeste si: Rasturnare extraordinara de situatie la “Survivor Romania” Pentru prima oara, doi “Razboinici” au fost trimisi spre eliminare

După ce Ana Pal a avut o ieșire agresivă, în ediția „Survivor România” de aseară, Diana Belbiță i-a adus concurentei critici dure

Imediat după ediția de aseară de la „Survivor România”, când Ana Pal s-a manifestat extrem de agresiv, Diana Belbiță a postat pe Instagram un mesaj în care îi aducea critici dure, deși cu motive reale, concurentei Ana Pal.

Pe lângă acest mesaj, Diana Belbiță a postat și câteva fotografii, iar în una dintre ele le putem remarca pe cele două după luptă, fosta concurentă „Exatlon” ieșind învingătoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Nu pot să fiu de acord cu gestul din această seară al Anei Maria Pal în @survivorromania.oficial.

Nu este un gest tipic luptătorilor de performanță și mi-aș dori să nu se generalizeze. Dacă Ana a făcut gestul ăsta, este singura care și-l asumă. Am stat aproape patru luni în Exatlon (@exatlonromania) și, indiferent de situație, nu am avut în niciun moment ieșiri de genul ăsta. Maris Criprian (@maris_ciprian) și Ion Surdu (@surdumma) sunt de asemenea luptători MMA și, întotdeauna au dat dovadă de autocontrol și bun simț.
Repet: Acesta nu este un gest tipic unui luptător, Ana Maria este singura care își asumă consecințele.” A declarat Diana Belbiță pe contul său de Instagram.

Citeste si: Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Deși mulți dintre fanii celor două au fost de acord cu afirmațiile Dianei Belbiță, au existat și câteva persoane care au simțit nevoia să o atace pe fosta luptătoare de MMA, cu motivația

că oricum Ana Pal va fi dur criticată și că nu există persoane care vor eticheta sporturile de contact, în funcție de un caz singular. Diana Belbiță a răspuns rapid acestor critici la adresa ei și a explicat că numeroase persoane afirmă faptul că persoanele care practică astfel de sporturi, manifestă un comportament agresiv în societate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Intră pe grupuri, citește câteva comentarii și vei vedea cum mulți zic: «Dacă face sportul ăsta, normal că e așa»… Tocmai asta am vrut să subliniez, nu e un gest tipic sportului..” a încheiat Diana Belbiță, luptătoare MMA și fostă concurentă „Exatlon”.

Citeste si: Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiţia “Survivor România”! Primele declaraţii ale Faimosului!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiţia “Survivor România”! Primele declaraţii ale Faimosului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies