Analiza numerologică a numărului casei și a modului în care afectează energia noastră personală

Analiza numerologică a numărului casei
Analiza numerologică a numărului casei

Află din rândurile următoare cum influențează vibrația casei energia noastră personală.

În viață nimic nu este întâmplător, iar toate lucrurile care se întâmplă în jurul nostru au legătură cu anumite semnale pe care ni le dă Universul prin intermediul unor practici. De exemplu, în numerologie, fiecare număr influențează într-un fel sau altul energia. De aceea, este foarte important să știm cum se calculează vibrația numerologică pentru a știi ce avem de făcut mai departe.

Pe lângă data nașterii, vibrația de cuplu sau cifra destinului, există și alte numere prezente în viața noastră care ne influențează.

De exemplu, vibrația casei are și ea la rândul său o semnificație aparte.

În cadrul unei emisiuni, numerologul Adriana Armanu a vorbit despre ce spune vibrația casei în care locuim conform numerologiei.

Vibrația casei are o semnificație aparte. Ea aduce o vibrație anume, care la rândul ei mai departe ne dă o stare pentru că este locul în care noi trăim. Este acea amprentă energetică a locului în care noi suntem .”, a spus specialistul în domeniu.

Cum calculăm vibrația casei

Citește și: Ce dezvăluie numărul casei despre stilul de viață și preferințele noastre

Analiza numerologică a numărului casei
Analiza numerologică a numărului casei[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în numerologie, există o formulă conform căreia calculăm vibrația casei în funcție de numărul apartamentului.

Așadar, pentru persoanele care locuiesc într-un apartament al cărui număr este format dintr-o singură cifră, vibrația numerologică a casei corespunde cifrei respective.

De exemplu, unei care cu apartamentul 7 în corespunde vibrația 7.

În cazul în care numărul este format din mai multe cifre, adunăm și reducem cifrele între ele până când ajungem la una singură.

De exemplu, dacă avem un apartament 17, adunăm 1+7=8 – vibrația casei.

În cazul în care avem un număr al casei care conține și o literă, cum ar fi A sau B, atunci literei A îi corespunde cifra 1, iar literei B, cifra 2.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De exemplu, apartamentul 17 A este format din 1+7+1 (A)= 9 – vibrația casei.

Vibrația casei 1

Potrivit specialistului în numerologie într-o casă cu vibrația 1, întâlnim o energie de acțiune care vrea să realizeze multe lucruri și un loc unde trăiesc persoane determinate să își depășească în mod continuu condiția socială.

Această energie este bună atunci când vorbim despre a iniția un proiect sau o afacere, dar în relația de cuplu există posibilitatea să apară individualismul.

 „ Este ideal într-o astfel de locație cu vibrație 1 să începem să demarăm ceva .”, a spus specialistul în domeniu.

Vibrația casei 2

Conform specialistului în domeniu, deoarece într-o casă cu vibrație 2 întâlnim o energie a cuplului, această locuință este perfectă pentru a întemeia o familie.

În schimb, are și anumite părți negative.

Acțiunea lipsește dintr-o astfel de familie și poate apărea foarte ușor frustrarea că și-ar dori să facă ceva mai mult, dar nu au energia de a se porni .”, a spus specialistul în numerologie.

Vibrația casei 3

Citește și: Ce semnificație au cele mai întâlnite ore în oglindă

Analiza numerologică a numărului casei
Analiza numerologică a numărului casei[Sursa foto: freepik]

Într-o casă cu vibrația 3 vor circula mereu multe informații de la oameni care vin și pleacă, iar acest lucru poate genera haos.

Într-o casă cu această vibrație, ușa se închide și se deschide. Este o energie de haos pentru cei care locuiesc în acea casă .”, a spus specialistul în domeniu.  

Vibrația casei 4

Într-o astfel de casă cu vibrația 4 este tot timpul ordine și disciplină, iar acest lucru ar putea atrage o energie de stagnare.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 „ Oamenii care locuiesc într-o astfel de casă fie simt nevoia să modifice lucruri în viața lor, să schimbe ceva, ori dacă nu, bat foarte mult pasul pe loc .”, a explicat specialistul în numerologie.

Vibrația casei 5

Potrivit specialistului în numerologie, casa cu vibrația 5 nu este locul unde poți să-ți găsești liniștea sufletească deoarece într-o astfel de locuință este vorba de multă aventură și schimbări. În schimb, este un loc potrivit unde poți să-ți dezvolți creativitatea.

Vibrația casei 6

Analiza numerologică a numărului casei
Analiza numerologică a numărului casei[Sursa foto: freepik]

Este poate cea mai frumoasă dintre toate. Este energia familiei, a iubirii, a confortului și îți dă acel sentiment de acasă pe care nu ai vrea să îl schimbi pentru nimic în lume .”, a spus specialistul în numerologie.  

Astfel, vorbim despre o casă foarte primitoare, care adesea atrage cazurile umanitare.

Vibrația casei 7

Conform specialistului în numerologie, 7 este cifra înțelepciunii, a spiritualității. Astfel, într-o locuință cu vibrația 7 vom întâlni solitudine, introspecție și dorința de izolare.

Vibrația casei 8

O casă cu vibrație 8 este potrivită atât pentru a-ți pune pe picioare o afacere, cât și pentru a-ți întemeia o familie. Această locuință ascunde o energie de prosperitate, care va atrage automat o abundență financiară.

Vibrația casei 9

Potrivit specialistului în numerologie, casa cu vibrația 9 este mai mult un loc de vindecare unde întâlnim o mulțime de practici spirituale.

„Este o energie care dezvoltă în cei care locuiesc acolo compasiunea, toleranța și nevoia de contribuție .”, a spus specialistul în numerologie.  

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Care este vibrația numerologică a relației de cuplu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies