Ce reprezintă numărul casei. Explorarea semnificației profunde a numerelor casei și influența lor asupra vieții noastre!

Ce reprezintă numărul casei. Explorarea semnificației profunde a numerelor casei și influența lor asupra vieții noastre!
Ce reprezintă numărul casei

Numărul casei generează predispoziții și evenimente pentru locatarii acesteia. Dacă informațiile asociate cu numărul casei nu ne surâd, nu este cazul să ne alarmăm sau să ne facem griji, pentru că totul este remediabil.

Adina Timofte, specialist în astrologie și numerologi e, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre ceea ce dezvăluie numărul casei despre stilul de viață, dar și despre preferințele oamenilor.

În numerologie, există o idee răspândită despre semnificația numărului casei. Această concepție se regăsește nu numai în teoria numerologică, ci și în credințele populare. Practic, numerologii susțin că există o legătură mistică între numere și evenimente și că poți studia numerele asociate cu o anumită persoană, loc sau idee.

Pentru numerele cu mai multe cifre, se adună intre ele pana se ajunge la o singură cifra.

Citește și: Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

Numărul casei 1

Ce reprezintă numărul casei[Sursa foto: freepik]

Ești axat pe partea profesională, îți dorești progres în carieră, dar pe partea sentimentală lucrurile nu stau prea roz.

Tinzi să vrei mai mult, să ceri mai multe de la viață.

Nu lași deloc de la tine și prezinți o mare autoritate în fața celor din jurul tău.

Numărul casei 2

Această cifre vine cu probleme de sănătate ale ochilor și cu o circulație deficitară a sângelui. Situații extreme, discrepanțe mari, astăzi poți să ai tot ce îți dorești, iar mâine să dispară.

Te simți vulnerabil, crezi că ai stabilitate, însă de fapt, poți pica în orice moment. Te dedici persoanei de lângă tine și te pui pe locul al doilea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Numărul casei 3

Ești o persoană creativă și ai o dorință arzătoare de a avea bani de pe o zi pe alta, lucru care te poate obseda.

Trebuie să ai grijă să păstrezi un echilibru și să fii atent la cine îți pășește pragul casei, pentru a nu-ți lăsa în urmă energie negativă. Depresia și anxietatea sunt boli foarte comune asociate cu numărul 3.

Numărul casei 4

Este o cifră puternică care te poate seca de puteri și e posibil să îți fure oportunitățile.

Te limitezi, nu crezi în forțele proprii, resimți oboseala puternic și nu reușești să vezi potențialul maxim al lucrurilor.

Nu de puține ori pot apărea probleme ale oaselor și articulațiilor.

Numărul casei 5

Ce reprezintă numărul casei[Sursa foto: freepik]

Energie  negativă, dacă există viața în cuplu, aceasta este amenințată de infidelitate.

Multe persoane sunt invitate în casa ta, lucru care nu este neapărat bun. Există o puternică instabilitate, impulsivitate, dar și multe vicii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Numărul casei 6

Cuvintele definitorii sunt sănătate, armonie, familie. Dacă iubirea nu este autentică pot apărea probleme de comunicare, certuri. Nu eziți să țipi la partenerul tău și încerci să îl controlezi prin a-i limita libertățile și a face orice pentru a sta în calea succesului acestuia. Probleme cu organele sexuale, tiroida, dar și cu funcționarea apei din casă.

Numărul casei 7

O cifră definită de blocaje, izolare, partenerii cuplului nu vor mai împărți același pat. Ești determinat să vezi defectele omului de lângă tine, îți pierzi adesea răbdarea, astfel se instalează o depărtare între voi. Cifra 7 te predispune, cel mai frecvent, la depresie.

Ce reprezintă numărul casei[Sursa foto: freepik]

Numărul casei 8

Cifra karmică, care te poate face să îți pierzi libertatea. Dacă știi că ai făcut lucruri rele de-a lungul timpului, atunci cifra 8 nu va fi deloc bună pentru tine. Aduce necazuri și nu există șansă la prosperitate.

Numărul casei 9

Cifra 9 sprijină spiritul creativ, talentele. Totuși, îți e greu să lași trecutul în urmă și te gândești deseori la foste relații. Vor exista multe tensiuni și discuții aprinse în familie pe această temă.

Ce reprezintă numărul casei[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodiac 20 aprilie 2023. Află ce zodie este mai motivată ca niciodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies