Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

ce vrea un barbat de la o femeie
Ce își dorește un bărbat de la o relație

Și bărbații pot fi complicați câteodată. Însă știați ce își doresc aceștia de la o relație?

Aflați din rândurile următoare care este motivul pentru care bărbații nu fac treaba în casă, dar și ce își doresc aceștia de la o relație. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care aceștia se plâng, dar și de ce vin la terapie.

 

De ce bărbații nu fac treabă în casă

Majoritatea femeilor au putut observa, de-a lungul timpului, în relația de cuplu, faptul că bărbații, mai mult sau mai puțin, obișnuiesc să nu facă treabă în casă.

Fie că este vorba despre o rugăminte de-a partenerei de viață sau despre cu totul și cu totul altceva, aceștia au tendința să amâne, iar ulterior... să nu mai facă.

Bărbații sunt obișnuiți să facă, în general, lucruri afară. Ei nu sunt stăpâni în casă și nu le face plăcere să facă lucruri în casă, le trebuie 2 luni până se hotărăsc să facă acel lucru și după multe certuri și insistențe, și atunci dacă le propunem să le dăm ajutor(...)

și de aici trebuie să recunoaștem că noi stăm mult mai bine la bucata de inteligență emoțională, pentru că milioane și milioane de ani, bărbații au fost la vânătoare și atunci bărbații au alte skill-uri, care sunt foarte bune în afara casei. În casă, din păcate, trebuie să se acomodeze la un volum mare de cuvinte pe care le avem noi, femeile de povestit, peste 10.000 de cuvinte în fiecare zi și mai grele și bonele și doamnele din casă adică sunt mai multe femei, e un trib .”, a explicat terapeutul de cupluri, Alina
Iliescu.

ce isi doreste un barbat de la o relatie
Ce își dorește un bărbat de la o relație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îl convingi să meargă la terapie

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce își dorește un bărbat de la o relație

În ciuda faptului că femeile, au tendința să vorbească destul de mult cu partenerii lor și să le povestească fiecare amănunt dintr-o anumită zi, se pare că bărbații își doresc...

tocmai opusul.

Noi ne aducem tribuna, apoi că noi avem nevoie de trib iau trei-patru mii de cuvinte și dacă ei le-au vorbit pe toate la muncă și au un job solicitant, când vin acasă vor să se retragă așa în peștera lor, să stea cuminți și să nu audă nimic ca să se relaxeze. Și bine dragul meu, hai să-ți povestesc ce s-a întâmplat, și pe el pur și simplu chestia asta îl scoate din minți, pentru că el voia să se relaxeze și are nevoie de liniște, nu are nevoie să audă nimic măcar

o oră, măcar 20 de minute.(...)

Noi ne relaxăm vorbind și atunci trebuie să ne sunăm prietena cea mai bună sau mama sau terapeuta sau pe cineva și să înțelegem că el are nevoie puțin să se relaxeze .”, a relatat specialistul.

barbati indisponibili emotionali
Ce își dorește un bărbat de la o relație[Sursa foto: freepik]

 

De ce se plâng bărbații

Bineînțeles că la un anumit moment, și bărbații au zile în care, se plâng, mai mult sau mai puțin. Aceștia au tendința să se simtă neînțeleși, simt că anumite nevoi nu le sunt îndeplinite și multe alte astfel de aspecte.

Deci în general, bărbații se plâng la terapie, pentru că nu se simt înțeleși, pentru că nevoile nu le sunt îndeplinite, pentru că în momentul în care a întâlnit-o, a crezut că ea e într-un fel și descoperă după o perioadă, de fapt că e cu totul altfel decât și-a

imaginat el, pentru că au picat măștile după o perioadă și vezi esența, ambii văd esența, pentru că ea de cele mai multe ori își dorește lucruri pe care el nu i le poate da. Sunt momente când ei au probleme și sunt în depresie, anxietate sau atacuri de panică, mai sunt momente când se joacă excesiv jocuri pe calculator și pe tot felul de lucruri care ocupă prea mult timp din timpul familial, și mai sunt și probleme în care vin la terapie pentru că i-au înșelat soția, sau au înșelat ei.”, a adăugat aceasta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

barbatii in relatii
Ce își dorește un bărbat de la o relație[Sursa foto: freepik]

 

De ce vin bărbații la terapie

Există anumite situații în viață, care îi determină pe anumiți bărbați să meargă la terapie. Fie că în viața lor a avut loc în eveniment mai neplăcut, fie că întâmpină anumite probleme în familie, uneori acești apelează la câteva ore de terapie.

Într-adevăr, bărbații vin la terapie când li se întâmplă ceva foarte grav în viața lor, din care ei nu știu cum să iasă singuri, dar în general, sunt aduși de terapie de cuplu, terapie de familie, cu firma, în terapie instituțională și descoperă de fapt că e foarte interesant în terapie, pentru că ei de multe ori nu reușesc să facă față soției la diferite argumente. Ea întotdeauna are multe argumente logice și pulsează foarte mult pe această latură emoțională. Ce alegi, liniștea sau să ai dreptate? Exact, de ce bărbații aleg liniștea și tac din gură într-o ceartă, însă în terapie când vorbim despre nevoile lui și nevoile ei ”, a încheiat terapeutul de cuplu.

barbat indagostit
Ce își dorește un bărbat de la o relație[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 obiceiuri care cresc nivelul de estrogen din organism



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum îl convingi să meargă la terapie. Recâștigă încrederea în partener după o aventură și construiește o legătură mai puternică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies