Anamaria Prodan a venit la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cu bijuterii de 500.000 de euro! A făcut calculul chiar ea VIDEO

Anamaria Prodan bijuterii
Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de eruo

Anamaria Prodan este recunoscută pentru eleganța sa, pentru ținutele, gențile și pantofii de firmă pe care dă adevărate averi. Însă, se pare că adevărata ei slăbiciune o reprezintă bijuteriile extravagante.

Anamaria Prodan este o împătimită a bijuteriilor și a ceasurilor scumpe. De altfel, de-a lungul anilor s-a tot vorbit despre bijuteriile pe care le-a purtat în diverse ocazii, cumpărate chiar de ea, dar de cele mai multe ori primite cadou chiar de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Numai despre inelul de logodnă din aur alb cu diamant s-a spus că este evaluat la 150.000 de euro, iar cel mai scump ceas al Anamariei Prodan ar valora 300.000

de euro. Anul trecut, s-a vorbit despre  un set de 8 bijuterii din aur alb și aur galben, spectaculos. Și sunt doar câteva prețuri ale celor mai scumpe bijuterii pe care se știe că le are Anamaria Prodan.

Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, cea supranumită sexy impresara a făcut un calcul doar al bijuteriilor pe care le purta la acel moment. 

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Anamaria Prodan bratari
Anamaria Prodan, 9 bratari de 190.000 de euro[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan, brățări de 190.000 de euro

A început cu brățările, pentru că așa cum se știe, Anamaria Prodan a făcut de ceva timp o adevărată pasiune pentru acestea.

Brățările preferate ale soției lui Laurențiu Reghecampf sunt cele de la Cartier, iar prețul uneia est între 10.000 și 50.000 de euro, în funcție de grosime și de model. Se spune că a plătit la un moment dat pe un singur set de brățări 100.000 de euro.

Citeste si: Anamaria Prodan, şedinţă foto inedită! A îmbrăcat mai multe rochii de mireasă!

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anamaria Reghecampf a avut la mână 9 brățări și conform unui calcul rapid făcut chiar de ea, acestea valorează în total undeva la 190.000 de euro. Apoi, a continuat cu celebrul inel de logodnă.

Anamaria prodan inele
Anamaria Prodan are un inel cu diamant si pe cealalta mana un inel Cartier de 30.000 de euro[Sursa foto: Kanal D]

Anamaria Prodan, bijuterii de 500.000 de euro

”Inelul de logodnă, care are diamant de 2,5 carate – 170.000

de euro și inelul de lângă, inelul Cartier (cadou de la Laurențiu Reghecampf) – 30.000 de euro, ceasul Richard Mille – 100.000 și ceva...”, a făcut Anamaria Prodan un calcul rapid al bijuteriilor purtate de ea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Totalul? Bijuteriile purtate de Anamaria Prodan valorează circa 500.000 de euro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anamaria Prodan, primele dezvăluiri după ce s-a infectat cu Covid-19: „Au fost momente cumplite”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies