Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”

Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”
Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”

Anamaria Prodan a vorbit despre cumplitul accident prin care mama ei a trecut, cu o noapte înainte ca ea să fie botezată.

Anamaria Prodan a vorbit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre un moment cumplit din viața mamei sale, Ionela Prodan, atunci când a avut un accident în timp ce se întorcea de la o nuntă. Încă de la două săptămâni, Anamaria Prodan a rămas cu bunica ei, deoarece mama sa mergea adesea la cântări, iar cu o noapte înainte ca ea să fie botezată, a avut un accident cumplit. 

“La două săptămâni de la naștere, mama a avut acel accident teribil și nu se știa dacă va rezista, a stat în comă vreo nouă luni la spitalul de urgență. A avut un accident, a stat în dreapta, venea de la o nuntă. La două săptămâni m-a luat bunica mea pentru că mama avea foarte multe nunți și mergea cu mașina prin toată țara și nu știai ce nuntă mai iei pe drum.
M-a dus la bunica mea, pentru că nu puteam să stau cu tata și am stat la Dăbuleni. M-a luat la două luni și ceva la București pentru botez.”,
a povestit Anamaria Prodan.

Ionela Prodan, accident înainte de botezul fiicei sale

Citește și: Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

Anamaria Prodan și Ionela Prodan
Anamaria Prodan și Ionela Prodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Ronald Gavril! Cum l-a ales impresara pe iubitul său să-i fie alături: „Nu m-am gândit niciodată să fiu cu un bărbat mai tânăr.”

Anamaria Prodan a povestit cum toată lumea se afla la biserică în dimineața în care ea trebuia să fie botezată, iar mama ei plecase noaptea de la o nuntă pentru a ajunge la eveniment.

Când a văzut că ea nu mai apare, au aflat că a avut un accident teribil, cu numeroase fracturi, iar aceasta a stat câteva ore aruncată pe câmp. A avut zeci de rupturi și i s-a părut uimitor cum medicii au putut să reconstruiască așa ceva.  “Țin minte. A plecat de la nuntă urgent noaptea ca dimineațaă să vină la botez la mine. Tatăl meu pregătise absolut tot, lumea în biserică și nu a mai ajuns.
Pentru că a adormit șoferul la volan și a făcut accident. A stat câteva ore aruncată pe câmp, sângele curgea. Toată lumea punea țărână pe ea la vremea aceea, ca să se oprească sângele. A făcut septicemie, toată ruptă, mii de bucăți. De multe ori mă uitam la ea, o vedeam toată cusută, iar pentru mine de aceea medicii sunt niște zei. Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.
Normal că s-a terminat și botez și absolut tot, m-am botezat foarte târziu. M-am enervat tare pe preot pentru că nu mai încăpeam în cristelniță. Că aveam vreo patru ani (nr. Când s-a botezat).”,
a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Ce s-a întâmplat pe internet după ce Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubirii”. Concurenta este mândră tare de oamenii care o susțin- kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Casa mea e singura din tot complexul altfel, cu iz mexican. Am vecini celebri.” Cum arată casa Anamariei Prodan din America

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Înalta Curte din Delhi solicită poziția NADA cu privire la pledoaria de contestare a suspendării luptătorului Bajrang Punia: "Conduită neglijentă și netransparentă"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

De ce a renunțat Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, la modelling. Cu ce se ocupă acum

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies