Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”
Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care l-a întâlnit pe Ronald Gavril și cum a fost văzută relația de către ceilalți.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează unul dintre cele mai îndrăgite și actuale cupluri din showbiz, astfel că sportivul profesionist român, de renume internațional în box, a reușit să îi fure inima impresarei. Chiar dacă o perioadă de timp Anamaria Prodan a ascuns cine este persoana din spatele fericirii ei, aceasta ales să dea cărțile pe față și să arate întregii luni că iubește din nou. În cadrul podcastului ei, Anamaria Prodan a avut un invitat special, chiar pe partenerul ei de viață, Ronald Gavril, astfel că a povestit despre cum l-a cunoscut pe acesta și dezvăluit primul moment

în care l-a întâlnit.  „Astea sunt scrise, eu cred foarte mult în destin. Am rămas în casa prietenilor mei, toți s-au dus afară la piscină. Nu știam cine vine, când vine și am rămas singură în casă și trebuia să deschidă cineva ușa, dacă tot suna. Suna încontinuu și chiar am zis: „Doamne ferește, ce s-a întâmplat? Cine vine? Vine poliția?”, a povestit Anamaria Prodan.

Reacțiile oamenilor din mediul online când Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au afișat împreună

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care copiii ei o au cu Ronald Gavril! „Familia este cel mai important lucru”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi: „Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”

Aflată cu prietenii, toată lumea era la piscină, iar ea a rămas în casă, știind că trebuia să primească pe cineva când va sosi. Când i-a deschis ușa, în pragul acesta era Ronald, cel care a reușit ulterior să îi fure inima impresarei.

Aceasta a ținut să îl întrebe și cum au fost reacțiile din online, când cei doi au afișat relația public.  „Când am deschis ușa, era prințul în persoană, venise de la antrenament, ca de obicei, și am fost drăguță, ți-am pus și să mănânci, că nimeni nu se ocupa de tine. Dacă te-am văzut așa, că nimeni nu se ocupa de tine, ce am zis, hai să am grijă de tine.”
, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: Când am anunțat că suntem împreună, cât hate ai avut pe internet, pe paginile de socializare?

Ronald Gavril: Foarte mulți oameni care au comentat.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi: „Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies