Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”

Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”
Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”

Anamaria Prodan a vorbit despre un moment greu din viața ei, atunci când a suferit un accident, la vârsta de 35 de ani.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbal, este mereu ca o carte deschisă atunci când vine vorba despre viața ei personală și profesională. Nu a ezitat niciodată să vorbească despre anumite aspecte din viața ei și a fost sinceră de fiecare dată când a fost întrebată anumite aspecte neștiute de ochii publicului. Răspunde adesea invitaților de a apărea în podcasturi și oferă ocazia celor care nu o cunosc să afle noi lucruri despre ea și să vadă exact așa cum este în realitate, chiar și dincolo de camerele de filmat.

Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit prin care a trecut la 35 de ani

Citește și: Bebeto, fiul Anamariei Prodan, știe deja cum vrea să arate viitorul său. Cum își propune să câștige bani de la această vârstă. “Eu, de când sunt mic, am o idee cu care vreau să merg mai departe.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copilăria sa: „Am fost un copil foarte rebel. Eu eram Anamaria din Dăbuleni, șefa satului. Dacă trecea cineva și nu făcea ce trebuia, era jale pe vale.”

Invitată în Hai la podcast cu Giani Kiriță, cunoscuta femeie din lumea fotbalului a fost sinceră cu numeroase aspecte din viața ei, iar aceasta a povestit și despre un episod nefericit prin care a trecut la vârsta de 35 de ani.

În timp ce era la biserică, o femeie i-a prevestit faptul că va avea un accident grav care ar putea să se termine foarte urât atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie, dacă nu este iubită de Dumnezeu. Cele auzite la biserică chiar s-au adeverit, iar Anamaria recunoaște că atunci mergea cu viteză. Accidentul în trafic s-a întâmplat, iar aceasta era însoțită de sora ei și copiii celor două, însă au scăpat fără nicio vânătaie, deși mașina a fost distrusă aproape în totalitate. 
“A culminat cu o bătrână de la o biserică. Mi-a spus să am mare grijă cu mașinile, eu mergând cu o viteză, eram niște figuri, ceva ce nu se poate. Mi-a spus să fiu foarte atentă, pentru că o să am un accident grav de circulație pe la 35 de ani și că o să piară tot neamul, dacă Dumnezeu nu mă iubește. Și la 35 de ani am avut acest accident, nimeni nu știe cum am scăpat.
Eu cu sora mea, cu copiii noștri, tot neamul. Am scăpat fără să am o vânătaie, dar mașina distrusă în proporție de 98 %.”,
a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies