VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Mihai Albu a vorbit despre momentul în care i-a spus fiicei sale despre problema de sănătate cu care se confruntă.

Fostul soț al Iuliei Albu, a trecut prin momente grele, atunci când a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă și chiar el a mărturisit de multe ori că nu înțelegea tot ce se întâmplă și ce urmează. Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, acesta a povestit despre momentul în care a ales să-i spună fiicei sale prin ce trece, mai ales că începea să fie sunat de persoane care dădeau de înțeles că știu despre problema lui de sănătate.

Nu și-a dorit să afle din presă și să fie uimită de această veste, așa că a ales să-i mărturisească după operație, când deja era bine și se afla în recuperare. Se bucură foarte mult de faptul că a avut ocazia să-i transmită în momentul în care deja era acasă, întors din spital.  „S-a aflat cumva și au început să mă sune. I-am spus eu. Când am început să mă sune telefoanele după operație, „că ați fost în spital,” am zis că ei știu ceva.
Și am știut că o să se scrie în presă, nu o să se știe sigur pentru că eu nu am confirmat în niciun moment, dar începea. Și atunci am considerat să-i spun eu fetiței, dar i-am spus în momentul în care eram bine, eram în recuperare. Cam la 10 zile după operație. Operația a fost un succes, eram pe recuperare, eram acasă. Acela a fost momentul în care i-am spus.
S-a speriat. I-am spus nu că am cancer, am avut cancer. S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine, m-a văzut bine, nu m-a văzut nici în spital, și nici când eram foarte stresat atunci când înțelegeam ce mi se întâmplă.”,
a spus Mihai Albu.

Cum a aflat Iulia Albu, fosta soție, de boala cu care s-a confruntat designerul

Citește și: A încercat Mihai Albu să găsească o cale de mijloc cu fosta soție? Ce spune designerul despre programul de vizită al fiicei sale. “Mă lovesc de un zid. Anul trecut nu am văzut copilul nicio zi.”

Mihai Albu
Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

Iulia Albu, fosta lui soție, a aflat de la fiica lor prin ce a trecut tatăl său, iar acesta spune că vedeta l-a sunat și că și-a arătat susținerea pentru el, regretul din acele momente și a avut vorbe frumoase în urma

celor întâmplate.  „Fosta mea soție a aflat de la fată. Da, m-a sunat, mi-a zis că este alături, îi pare rău prin ce trec, și-a arătat susținerea, a avut vorbe frumoase.”, a mai spus designerul.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”! Care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții din 30  septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Iulia Albu și fiica ei
Iulia Albu și fiica ei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Cum să treci mai rapid peste o despărțire. Care sunt semnele că relația ta nu mai funcționează?

Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies