Anamaria Prodan, despre lecțiile învățate de la bunica ei și cum a reușit aceasta să își crească copiii singură. “În neamul Prodan sunt femei puternice.”

Anamaria Prodan, despre lecțiile învățate de la bunica ei și cum a reușit aceasta să își crească copiii singură. “În neamul Prodan sunt femei puternice.”
Anamaria Prodan, despre lecțiile învățate de la bunica ei și cum a reușit aceasta să își crească copiii singură. “În neamul Prodan sunt femei puternice.”

Anamaria Prodan a vorbit despre ce anume a învățat de la bunica ei, în perioada în care au stat împreună.

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară, a povestit în numeroase rânduri, în cadrul interviurilor, cum aceasta a stat cu bunica ei la Dăbuleni, deoarece mama sa era plecată tot timpul la cântări și cineva trebuia să aibă mereu grijă de ea. Copilăria la țară a fost una foarte frumoasă pentru ea, chiar din spusele ei în nenumărate ori, astfel că, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, aceasta a vorbit despre ce anume a învățat de la bunica ei.

Nu a văzut-o niciodată pe aceasta stand la poartă cu vecinele la bârfă, deoarece considera că pierde timpul și eram conștientă că și ea va ajunge să fie bârfită de ele. Chiar dacă toți cei din sat o considerau o îngâmfată, a ajuns să aibă o soartă incredibilă și să-și crească singură copiii atât de frumos.  “Bunica mea, mama mamei mele, nu am văzut-o niciodată la poartă, pe parapetul acela de la poartă, la bârfă cu vecinele.
Niciodată în toată copilăria mea. Deși toată lumea stătea la poartă. Mamaia mea știi ce zicea? “ce să fac, să pierd timpul, să stau la bârfă cu vecinii? Păi vecinii astăzi  bârfesc pe cineva, mâine te bârfesc pe tine. Nu ai ce să cauți.” Nu mă lăsa nici pe mine cu toată lumea. “O îngâmfată.” Și uite că îngâmfata a fost fruntea statului. Cea mai bună femeie posibilă.”,
a
povestit Anamaria Prodan.

Bunica Anamariei Prodan și-a crescut copiii singură

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Am făcut pe fața lui un trandafir superb care îmi susține copiii.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”

Anamaria Prodan a vorbit și despre faptul că bunica ei a rămas văduvă în timp ce era însărcinată cu mama ei, iar acasă mai avea încă doi băieți.

Nu și-a mai refăcut viața în momentul în care soțul ei a decedat și poate să spună acum cu mâna pe inimă că în neamul Prodan sunt femei puternice, iar toate au ajuns de succes.  “Soartă incredibilă. I-a murit soțul în fața casei, cu o oiște de căruță în inimă și a rămas cu mama gravidă în șapte luni și încă doi băieți, văduvă. Nu a văzut bărbat din momentul acela și și-a crescut copiii, și uite ce copii a crescut.
În neamul Prodan sunt femei puternice. Nu e una să fie bețivă, drogată, vagaboandă. Nu există.”
, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies