Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”

Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”
Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”

Anamaria Prodan a vorbit despre prietenia dintre ea și primul soț.

Anamaria Prodan, împlinită profesional și personal, a vorbit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre motivul pentru care a rămas prietenă cu primul ei soț. Se înțelege foarte bine atât cu el, cât și cu soția lui, iar de fiecare dată când pune mâna pe telefon, este acolo pentru ea, iar totul este reciproc.  „Noi de aceea am rămas cei mai bun prieteni.

(Nr. Cu primul ei soț) Pentru că era un tip retras, care nu-și dorea publicitate la TV, la radio, în podcasturi. Nu-l interesa. Mi-am dat seama atunci că eram atât de diferiți. Mi-a zis că nu poate să trăiască așa și mi-am dat seama că nu pot să trăiesc ca el. Atunci am rămas cei mai bun prieteni, am crescut copiii superb. Astăzi, dacă pun mâna pe telefon, el este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.
Și el, și soția lui. Și eu sunt pentru ei amândoi și pentru copilul ei oricând. Copiii mei sunt și ai ei. Ține de educație. Nu există să nu vorbesc eu cu ea. Ține de educație.”
, a povestit Anamaria Prodan.

Relația pe care Anamaria Prodan o are cu primul soț și de ce au ales să rămână prieteni

Citește și: Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

Anamaria Prodan este de părere că atunci când doi oameni sunt inteligenți și au educația primită de acasă, ei se vor înțelege în orice condiție și pot rămâne prieteni pe viață.

Cu toate acestea, este de părere că atunci când cineva vrea să scoată răul din tine, nu mai vezi nimic din jurul tău, iar orice ți s-ar spune, începi să ignori.  „Când doi oameni sunt inteligenți, au școali făcute, cu educația primită de acasă, cu familie frumoasă, acei oameni vor înțelege și vor rămâne prieteni pe viață. Nu se vor fura, nu se nu se vor da pe mâna poliției niciodată.
Dar când cineva scoate răul din tine, este clar că nu are cum vreodată să fie nici la miliarde de kilometri față de tine. Nu poți să te prinzi pentru că dacă ești implicat în relația aia, nu mai vezi nimic. Tu ai construcția ta, ești înăuntru, știi că acesta este drumul drept, nu vezi stânga, dreapta dacă auzi, ignori.”,
a mai povestit Anamaria Prodan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Ronald Gavril! Cum l-a ales impresara pe iubitul său să-i fie alături: „Nu m-am gândit niciodată să fiu cu un bărbat mai tânăr!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies