Anamaria Prodan i-a cumpărat uneia dintre fiicele ei o geantă de 12.000 de euro! "Nu am ezitat nici măcar o secundă"

Anamaria Prodan i-a cumpărat uneia dintre fiicele ei o geantă de 12.000 de euro!
Anamaria Prodan i-a cumpărat uneia dintre fiicele ei o geantă de 12.000 de euro! "Nu am ezitat nici măcar o secundă"

Anamaria Prodan, geantă de 12.000 de euro! Vezi cui i-a dăruit-o!

Anamaria Prodan a făcut senzaţie la emisiunea "De vorbă cu Ana", show difuzat în fiecare zi de marţi, începând cu ora 18, doar pe pagina de facebook a site-ului kfetele.ro. Agentul FIFA a avut un look cu totul şi cu totul spectaculos, reuşind astfel să-i inducă în eroare pe mulţi dintre colegii noştri care, pur şi simplu, nu au recunoscut-o.

Dar să nu credeţi că doar peruca blondă, bretonul, ochelarii de soare inediţi şi silueta impecabilă a Anei ne-au atras atenţia...

Femeia de afaceri a făcut dezvăluiri de-a dreptul uluitoare.

Citeste si: Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Vedeta i-a povestit Anei Pîrvulescu, gazda emisiunii şi totodată mama finului ei, Lucas, că nu se uită niciodată la bani când vine vorba despre dorinţele copiilor ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Anamaria Prodan, geantă de 12.000 de euro! "Eu sunt fericită că pot să le fac plăcerile şi să le cumpăr haine şi accesorii de firmă"

Fosta prezentatoare tv a povestit că, în urmă cu puţin timp, când una dintre fiicele ei i-a spus că îşi doreşte o geantă de designer, una dintre cele mai scumpe din lume, nu a şovăit nici măcar un moment şi a achiziţionat-o.

Protagonista noastră, una dintre cele mai bogate femei din România, a cheltuit nici mai mult, nici mai puţin de 12.000 de euro pe accesoriul pe care şi l-a dorit moştenitoarea ei.

 

Anamaria Prodan, geantă de 12.000 de euro!" Nu m-am gândit o secundă înainte"

Citeste si: Dieta minune cu care Anamaria Prodan a slăbit 17 kg. A devenit dependentă de două alimente

" Fetele mele au crescut, la fel şi pretenţiile lor...Iar eu sunt fericită că pot să le fac plăcerile şi să le cumpăr haine şi accesorii de firmă. Pentru că merită! Când una dintre fiicele mele şi-a dorit o geantă de 12.000 de euro, i-am cumpărat-o fără să ezit. Nu m-am gândit o secundă înainte. Am nişte copii extraordinari, care merită ce este mai bun pe lume.

Tu gândeşte-te că, noi toţi, trăim la nivelul banilor pe care-i avem. Fiecare cu norocul şi cu munca lui! Le spun celor care stau în faţa unui calculator, mă judecă şi mă înjură, că mai bine s-ar gândi ce să facă să fie ca mine, să câştige mai bine, să le ofere un viitor mai bun copiilor lor. Ăştia care stau toată ziua şi înjură prin comentarii la diverse articole sunt nişte rataţi şi eu, dacă aş avea puterea, i-aş extirpa, pur şi simplu, pentru că fac umbră pământului degeaba", a declarat Anamaria Prodan la emisiunea "De vorbă cu Ana".



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Transformarea uluitoare a Prodancei după vacanța în America avută cu Reghe! Cum și-a făcut apariția vedeta la Gala Performanței și Excelenței

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies