Anamaria Prodan, prima poză postată după ce Reghe a anunţat că divorţează! Imaginea a stârnit un val de reacții

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Sexy-impresara și-a uimit urmăritorii de pe Instagram după ultima fotografie postată! Detaliul care a stârnit nenumărate reacții

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt pe primele pagini ale ziarelor de zile în șir, după ce au apărut primele informații conform cărora cei doi soți ar divorța. Cu toate acestea, Anamaria Prodan pare că nu se lasă atât de ușor, astfel că uimește în continuare pe toată lumea cu postările și fotografiile de pe contul său oficial de Instagram. Iată poza impresarei care a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor ei.

Citeste si: NOUTATE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, prima "mutare" pe reţelele de socializare după ce Reghe a anunţat că divorţează

După ce în ultima perioadă de timp s-a discutat doar despre scandalul divorțului dintre cei doi și, de asemenea, despre relația intimă pe care o are antrenorul Craiovei cu presupusa lui iubită, Corina Caciuc, sexy-impresara luptă în continuare pentru unirea familiei sale.

Ei bine, Anamaria Prodan a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie alături de familia ei, semn că sunt cele mai importante persoane din lume și că va face în continuare eforturi pentr a-i ține pe toți aproape: „Tindeți spre perfecțiune în această formulă”, a scris un urmăritor pe pagina personală de socializare a impresarei. 

Frumoasa vedetă a oferit și primele declarații oficiale în legătură cu situația actuală și menționa că va fi alături de Laurențiu Reghecampf pentru a depăși această perioadă grea din viața lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, răspuns oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Impresara anunța, într-un comunicat oficial, că atât ea, cât și cei din familie l-au iertat pe antrenor și că îi oferă libertatea de a alege tot ceea ce își dorește și îl face fericit în totalitate.

Cu toate acestea, Anamaria recunoaște că-i va fi alături toată viața și nu va lăsa pe nimeni să-i facă rău lui Laurențiu Reghecampf. 

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII.

NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând răutate in tot ceea ce întreprind… dar nu ii judec pentru că … toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel

de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, a declarat Anamaria Prodan,  potrivit Fanatik.ro.  

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Eli Roman a născut pentru a treia oară! Primele imagini cu fetița sa: „Un miracol de la Dumnezeu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies