Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, fostul ei soț, sunt în relații bune! Dezvăluirile impresarei: „Este unul dintre cei mai buni”

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu
Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu

Sexy-impresara vorbește despre relația pe care o are cu Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fete ale ei!

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți timp de nouă ani și au două fete împreună, Rebecca și Sarah. În 2007 cei doi s-au despărțit pentru ca numai după un an Anamaria Prodan să se căsătorească cu Reghecampf. Acum, impresara face noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu primul ei soț și tatăl celor două fete ale ei! Agentul FIFA susține că se înțelege de minune cu acesta și că este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei, cu toate că în ultimii ani nu a deschis subiectul primei căsnicii. 

Citeste si: Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu! Ce i-a spus aceasta fiului ei: „Nu m-ai făcut de rușine cu nimic”

Anamaria Prodan, vorbește despre relația cu Tibi Dumitrescu
Anamaria Prodan, vorbește despre relația cu Tibi Dumitrescu[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, despre relația cu Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan a vorbit cu drag întotdeauna despre fostul ei mariaj, însă nimeni nu se aștepta ca aceasta să abordeze subiectul la fel de sincer și acum, când se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria spune că Tibi este cel mai bun prieten pe care îl are și recunoaște că este un om minunat, pentru care toată viața va simți ceva special și îl va respecta. Cei doi nu au divorțat cu scandal, iar separarea s-a produs din cauza faptului că munca în exces i-a transformat din soți în simpli prieteni. 

„Aici este vorba de educaţie. Şi eu cu primul meu soţ am rămas în relaţii extraordinare.

Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu mulţumesc tuturor oamenilor care vin în viaţa mea şi dacă pleacă, pleacă pentru că aşa vrea Dumnezeu şi numai El ştie cum este mai bine”, a dezvăluit Anamaria Prodan, pentru  România TV.

Citeste si: Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a folosit cuvinte frumoase și despre mariajul pe care îl are cu Laurențiu Reghecamf, cu toate că acesta a dezamăgit-o în ultima perioadă de timp. Fata Ionelei Prodan susține că familia va fi mereu alături de el, chiar dacă vor sta separați de acum: „Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie.

Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje.  Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu mai vrea să se împace cu Laurențiu Reghecampf!

Sexy-impresara recunoaște că nu s-ar mai putea împăca cu cel care i-a fost soț 15 ani de zile, mai ales după tot scandalul apărut în presă. Cu toate acestea, nu este sigură în totalitate de această decizie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never. Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă. Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă”, a continuat impresara.

Citeste si: Cântăreața Dodo a fost externată din spital după ce a avut Covid-19! Cum se simte acum viitoarea mămică

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan se declară un om fericit și spune că orice s-ar întâmpla va ține capul sus, pentru că toate au motivul lor. Vedeta a recunoscut că locul liber de lângă ea va fi ocupat doar de un om care merită acest lucru: „Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo. Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase” ,a mai spus soția antrenorului, pentru  RTV.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Theo Rose, apariție uimitoare pe Instagram! Fotografiile care au strâns zeci de mii de like-uri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies