Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu! Ce i-a spus aceasta fiului ei: „Nu m-ai făcut de rușine cu nimic”

Mama Geta,  mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu!
Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu!

Iancu Sterp a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj din suflet!

La doar trei zile de la ziua de naștere a cunoscutului solist Culiță Sterp a venit și cea a fratelului său mai mic, Iancu, iar mama Geta a ținut să-i transmită cu această ocazie un mesaj de suflet. Mama Geta și copiii ei au o relație foarte strânsă, chiar și acum când au crescut și au propriile lor familii. 

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

Culiță și Iancu Sterp
Culiță și Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta, mesaj din suflet pentru Iancu Sterp

Aceasta i-a scris lui Iancu, pe grupul familiei, câteva rânduri de-a dreptul impresionante, iar mai apoi a spus că ar fi vrut să îl posteze pe Instagram, însă nu știe să facă acest lucru pentru că nimeni nu a învățat-o. Pentru a-i îndeplini dorința, Culiță Sterp a făcut o captură de ecran și postat mesajul pe care mama lui l-a scris cu ocazia zilei de naștere a lui Iancu.

În urare, Mama Geta a mărturisit că Iancu nu a făcut-o niciodată de rușine și că este mândră de el! 

Citeste si: Theo Rose, apariție uimitoare pe Instagram! Fotografiile care au strâns zeci de mii de like-uri

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu!
Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu![Sursa foto: Instagram]

Culiță și Ileana Sterp, urări emoționante pentru fratele lor

Culiță Sterp și Ileana i-au transmis și ei mesaje pline de iubire lui Iancu. Cântărețul mărturisește că prieteni sunt mulți, însă fratele va rămâne întotdeauna și va face cât toți la un loc. Ileana, sora cea mare a lui Iancu Sterp, a postat pe Instagram o fotografie cu ei doi, dar și o urare plină de dragoste pentru acesta.

Tânăra mămică l-a îndemnat pe Iancu să se bucure întotdeauna de lucrurile mărunte și să zâmbească mereu. Mesajul s-a încheiat cu minunatul: „Te iubesc”.

Ileana i-a emoționat până la lacrimi pe cei doi frați, căci și de ziua lui Culiță a postat un mesaj plin de iubire. Tânăra i-a mulțumit în rândurile respective pentru că a avut întotdeauna mare grijă de frații lui mai mici.

Mai mult, ea a enumerat câteva lucruri pe care le-a făcut Culiță de-a lungul timpului, atât pentru ea, cât și pentru Iancu, și pe care nu le va uita nicioadată. 

Citeste si: Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”

Iancu și Ileana Sterp
Iancu și Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe @culita.sterp ca frate. Te iubește atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni.

Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, @getasterp și @sterp_iancu_98 am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea orice aveți nevoie, să-mi spuneți'.

Ne transfera bani pe card, nu conta suma de care aveam nevoie, iar când ajungea acasă, mereu ne băga în buzunar câteva sute de lei sau euro.

Știți cum a fost Culiță pentru noi? Exact ca un TATĂ. Și este în continuare. Mulțumesc pentru protecția si grija ta față de noi. Să-ți țină Dumnezeu sufletul mereu așa cum îl știu eu. Știu că vei fii cel mai fericit alături de @daniela.iliescu și de Milan 🤍 LA MULȚI ANI fratele meu bun! Te iubesc!”, este mesajul transmis de Ileana Sterp pentru Culiță.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Larisa Udilă, noi detalii despre creștinarea fiului său Milan! Cum va arăta marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies